PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > OYUNCU
Bu Sayfayı Yenile GAMESHOW gibi...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul
Varsayılan 02.12.2003, 12:15

Selam Arkadaşlar,

Bende sıkı bir GameShow hayranı idim ve kapanmasına inanılmaz üzülmüştüm. Oyuncu Dergisi'de inşallah en kısa sürede sizlerden gelen olumlu/olumsuz eleştirilerle istenilen kıvama gelecektir. En azından samimi olmak hepimizin görevi bunu da başaracağız. Destek veren herkese teşekkür ederiz.

Murat Tekmen
Oyuncu Editör®
CmTurkey.Com-Webmaster®
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski
YSY YSY çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 16.08.2004, 20:47

Ühühühühühüh!!!!!
Vallahi çocuklar çok haklısınız yaaaaaaa.
Ama bööle vefakar okuyucular olduğu sürece
birgün mutlaka birisi taşa saplanmış kılıcı yerinden
çıkarmaya gelecek ve düşen kahamana can verecektir.
Ah!!!! GaMeSHoW'umu özledim köşemi özledimmmm!!!
Bu arada derginize başarılar dilerim.........
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 16.08.2004, 21:26

Gameshow kapanınca ağlayanlardan biride benim!..
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 07.10.2004, 22:18

oyuncu adı tarzı platformu vsvs lie belki bir game show olamaz ama ... belki bütün yazarları ona benzetemezsiniz ama iyi şeyler olacak gibime geliyor oyuncu dergisi adına ... full destek veriyorum hem yeni olması hem potansiyeli açısından gayet hoş ... ehhh itiraf etmek istiyorum game show a ufakken bir zarar vermiştim ... derginin cep boyu zamanlarında yani ilk game show zamanında bakkal amcadan gameshow türütmüştüm ... ehhehe güzel günlerdi yaa ama sorasına zaten mümkün olmadı eh bende bir daha yapmadım ne yalan söliyeyim ki ...
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Advanced Dungeons&Dragons
Varsayılan Amatör ruhum - 23.02.2005, 15:02

Beni can evimden vurdunuz yaa...Aslında o kadar sık dergi alan biri değildim ama arasıra GS alırdım.İşte şimdi level ve oyuncu alıyorum ama GS nin o birkaç sayısı hala dolabımın baş köşesinde durur zaten orijinal ve lisanslı pek oyun almadığım için hala işimi görüyor ve arasıra sırf okuyup eski günleri anmak için çıkarıyorum.
Hem bence level tayfasını suçlamayın doğru ukalalar ama inanın bana dergi yapmaktan bir süre sonra adamların otomatiğe bağlamasını normal karşılamak lazım.Ha...Bir de kendilerinin fazla komik ve espritüel olduklarını düşünüyorlar işte buna gıcık oluyorum...Hiç kimse bence GS nin eski haline o kadar kolay ulaşamaz...
Şu "amatör ruh" konusuna gelince.O konuda -tabii benim fikrimce yine- Gameshow'un ilk sayılarını alırken hepimiz o küçücük derginin içinden böyle büyüleyici şeyler çıkacağını ummuyorduk o yüzden çok sevdik diğer şeylerin ne olduğu bizi ilgilendirmedi(CD vermiyorlar falan) ,hiç gözümüze batmadı...Sonra dergi A4 oldu,kuşe sayfa koktu eğer o haldeyken bu hale getirdilerse kimbilir içinde neler buluruz diye bekledik ama GS aynıydı sadece beklentiler büyüdü.O kadar...Dikkat ederseniz A4 olduktan sonra "CD verseniz" diyenlerin nüfusunda artış görüldü...
Oyuncu dergisine başarılar...Bu acayip yolda iyi bir mevkii yaparsınız umarım.
Konu dışı:YSY?Gerçekten sen misin?
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DVD-RW/ DVD+RW/ DVD-R/ DVD+R/ CD-R gibi gibi.. MehmetNadir Donanım 2 03.09.2006 17:36
imageshack.us gibi site arayanlara (korku,karanlık gibi) poweronpenguen İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 18.03.2006 04:54
cd rom gibi.. heycem Yazılım 2 26.04.2005 19:02
hdd usb gibi! NoXyGeN Donanım 1 11.03.2005 16:42
Bu sisteme DIABLO II gibi bir oyun önerin (FRP gibi) emreka Oyunlar 10 25.02.2005 00:28

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

34 gösterim, 3 yanıt

101 gösterim, 5 yanıt

10491 gösterim, 8 yanıt

57 gösterim, 9 yanıt

71 gösterim, 7 yanıt

50 gösterim, 3 yanıt

135 gösterim, 13 yanıt

63 gösterim, 5 yanıt

7 gösterim, 0 yanıt

14 gösterim, 0 yanıt