PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > OYUNCU
Bu Sayfayı Yenile GAMESHOW gibi...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan 11.04.2005, 00:55

Game Show nedir bilmiyorum, ne tarihler arasında çıktı, nedir birileri beni bilgilendirebilir mi?,
Ayrıca Level, beğenerek okuduğum bir dergi, OYUNCU'dan 9999999999 kat daha iyi ama, eğer Level bu derginin taklidiyse, ve bu dergi benim dönemime rastlıyorsa ben ve benim gibiler salak oluyor o zaman. :S
Lütfen biri ya ö.m. ile yada buraya bu dergi hakkında yazsın.
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan Evrenin en eğlenceli dergisi.... - 06.01.2007, 19:05

Ya sırf bu yazıları görünce foruma üye olup yazdım.
Gameshow'u okumamışlara anlatsak da yersiz. Hele LEVEL falan okuyan tiplere
GS hakkaten bir efsanedir , googldan bi search yaptırdım , çıkanları göresniz gözleriniz dolar
İçim acıdı bir bilseniz , kimilerine abartı gelebilir ama beni ben yapan gameshowdur.
Aynı satırları binlerce kez okudum ve her okuyuşumda gülerim
Bu vesile ile tüm gameshowculara ,FRPMagicçilere , emeği geçmiş olanlara ve özellikle ; polat yarışçıya , Muammer der 'E ve MEG'e teşekkür ederim...............
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 02.04.2007, 15:43

gameshow tam çözümünleriden daha fazla keyif almak için bir mazoşist sabrı gerektiren tomb raider serisini bitirmiştim ismini görünce yazmadan edemedim
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Varsayılan 02.04.2007, 18:47

Gerçektende evrenin en iyi dergisi idi gameshow kapanmasıyla çok iyi bir dostumu kaybetmiş kadar üzülmüştüm. Çoğu insanın zamanında çok mavra var bi halt anlamıyom ben dediği gameshow samimi ve içten havasıyla diğer dergilerden ayrılırdı. Oyun oynamaktan daha çok zevk alırdım gameshow okurken. İnsanların birbirini tanımadanda sevebileceğini gameshowdan başka hiçbir dergide göremezdiniz. Okuyucular ve yazarlar bir bütündü. O zamanlar gameshowu başarısız görenler yada bi kere okuyup acımasızca kenara atanlar bu satırları okusa keşke. Bence gameshow başardı ! Bunca yıldan sonra bile adından insanların sevgi ile sözetmesini sağlayarak . . .
Herşey için çok teşekkürler "gameshow" bize çok şey kattınız . . .
Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski

mavifmg Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: İstanbul
Varsayılan 13.06.2007, 13:19

Yaklaşık 3 senedir devam eden bir forum muhabbeti ama ben yinede katılmak istedim.Daha geçen hafta evimin güzel köşelerinde muhafaza ettiğim gameshow'un en son sayısını baştan aşağıya yeniden okudum.Zaten eski sayıları arada bir hiç sıkılmadan okuyorum.Eski şarkılar vardır ya.TSM de çok olur örnekleri.Hiç sıkılmadan yıllarca dinlersiniz.İşte Gameshow'da öyle bir dergi.Ben o dönemi yaşayan birisi olarak kendimi şanslı görüyorum.Lise dönemimde tanıştığım dergiyi hala can ciğer muhabbetimiz olan Lise arkadaşım Serhat ile A5 halinden itibaren takip ederdik.o zaman ben 17 yaşında falandım işte.Şimdi biraz yaşlandık ama sanırım efsaneler gerçektende hiç unutulmuyor.Keşke hiç kapanmasalardı,keşke herşey devam etseydi.Ama ne yazıkki hayat bu işte Emeği geçen bütün yazarları canı yürekten kutluyorum.

Saygılar Benden
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DVD-RW/ DVD+RW/ DVD-R/ DVD+R/ CD-R gibi gibi.. MehmetNadir Donanım 2 03.09.2006 17:36
imageshack.us gibi site arayanlara (korku,karanlık gibi) poweronpenguen İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 18.03.2006 04:54
cd rom gibi.. heycem Yazılım 2 26.04.2005 19:02
hdd usb gibi! NoXyGeN Donanım 1 11.03.2005 16:42
Bu sisteme DIABLO II gibi bir oyun önerin (FRP gibi) emreka Oyunlar 10 25.02.2005 00:28

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

118932 gösterim, 1107 yanıt

22 gösterim, 1 yanıt

57 gösterim, 6 yanıt

13 gösterim, 0 yanıt

16 gösterim, 3 yanıt

60 gösterim, 3 yanıt

33 gösterim, 1 yanıt

29 gösterim, 1 yanıt

17 gösterim, 0 yanıt

14 gösterim, 0 yanıt