PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > OYUNCU
Bu Sayfayı Yenile GAMESHOW gibi...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan GAMESHOW gibi... - 22.10.2003, 16:35

Oyuncu dergısı sıze tek bir lafım var oda bır batan GAMESHOW dergısını alıp okumanız...Ama o dergı bır kere okuma ıle anlasılmaz.
Level dergısı gıbı ruhsuz ve ukala bı dergı olamaz,onlarda GAMESHOW'un
tırnagı olamazlar.

Ama sizi daha iyi yerde gormek ve su Level dergısının agzının payını vermeniz için bir kac tavsiye...

1-İlk Önce dergı ıle beraber tek cd olması,
2-Fiyatınızın da piyasa fıyatında olması,
3-Ruhsuz bir anlatım ve ukala cevaplara yer verılmemesı,(level)
4-Aylık dergi olaması,
5-Gameshow'un kesınlıkle okunması (battı guzel dergım,ve ben bır dergı ıcın aglamıstım onları cok ozluyorum)

OYUNCU DERGISINE BASARILAR...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Yönetici

Katılım Tarihi: 2002
Yer: İstanbul
Varsayılan 22.10.2003, 17:36

PCnet'teki tek Gameshow'cu benim herhalde
Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki yeni bir Gameshow yaratmanın imkanı yok. Zaten Gameshow'un kendi dönemine ait bir efsane olduğunu ancak yeniden diriltilemeyeceğini GS yazarları da söylüyor (Mavra Board'u taip ediyorsan görmüşsündür).
Henüz Oyuncu'yu da tam olarak inceleme fırsatı bulamadım ama tarafsız olarak Level hakkındaki yorumuna katıldığımı söylemeden edemeyeceğim.

PCnet webmaster
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Yer: Ankara.gif
Varsayılan 22.10.2003, 18:22

Maxcoder'a katılıyorum. Gameshow efsanesini diriltmek için hani o herkesin hayatında olan "mutlu, güzel günleri" diriltmek gerekiyor...
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 23.10.2003, 10:36

GS gördüm hemen atladım...
haklısınız benjede GAMESHOW'u diriltmek mümkün değil ama ne bilim bence aynı kadro toplansa olurdu... benje 2. çıkıtğında da oldu ama tabi her güzel şey gibi piyasa ve para GS ye de el attı bence GS ye CD vermeyen tek oyun dergisi diyebiliriz. çünkü GS millet Demo oyun oynasın die çıkan bi dergi değildi zaten OYUNCUların hayallerini zevklerini isteklerini paylaşırdı ve tabiki birde oyun açıklamaları muazzamdı bence hele bir Larry 7 açıklaması var ki bence gelmiş geçmiş en komik açıklamadır... neyse bukadar geyik yeter. Bende Level hakkında olan bütün eleştrilere ve hakaretlere katılıyorum... GS özentisi bi dergiydi işte okadar. Burdada GS ci görmek çok güzel aslında biz o efsaneyi hala yaşatıyoruz bence yani düşünsenize kapandıktan seneler sonra bile konuşuyoruz... EFSANELER ölmez GS hiç ölmez.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Yer: İstanbuL
Varsayılan 23.10.2003, 14:22

o zaman bizde bir efsane yaratalımmmm en azından ciddi 5-6 kişi toplanıp online bir dergi yapalım. zamanla piyasaya dergi olarak süresiz ner dersinin olmaz mı?

Özkan Yavuz ÜN
MCSE / CCNA
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DVD-RW/ DVD+RW/ DVD-R/ DVD+R/ CD-R gibi gibi.. MehmetNadir Donanım 2 03.09.2006 17:36
imageshack.us gibi site arayanlara (korku,karanlık gibi) poweronpenguen İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 18.03.2006 04:54
cd rom gibi.. heycem Yazılım 2 26.04.2005 19:02
hdd usb gibi! NoXyGeN Donanım 1 11.03.2005 16:42
Bu sisteme DIABLO II gibi bir oyun önerin (FRP gibi) emreka Oyunlar 10 25.02.2005 00:28

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

118 gösterim, 12 yanıt

34 gösterim, 4 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

14 gösterim, 3 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

71 gösterim, 9 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

101 gösterim, 5 yanıt

10491 gösterim, 8 yanıt

57 gösterim, 9 yanıt

50 gösterim, 3 yanıt