PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Yükleme Hatalari

Varsayılan Yükleme Hatalari

Arkadaşlar ben bilgisayarıma NBA2005 i yüklerken tam %99da hata veriyo.Hata veren doyanın ismini hatırlamıyorum ama aynı hatayı(yine %99 da)NFS Underground2 de de veriyo.O dosyanın ismi vinyl.bin gibi bişeydi yanlış hatırlamıosam.Bide punisher da da yüklemeyi kesiyo neden olarak da artıksal dögü denetimi gibi bişey söylüyor.Ne yapmalıyım¿

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Market Street

Selamlar.
    Optik sürücünüz CD'leri okuyamıyor sanırım. Başka bir optik sürücü ile CD'leri okutmayı deneyin.

Kolay gelsin.

iki ihtimal var.birincisi optik cihazın son kullanma tarihi yaklaşmış,ikincisi ise oyun orjinal değil ise cd writer hatalı kayıt yapmış demektir.
    çalıştıramadığın cd leri başka bir bilgisayarda kurmayı denersen sebebini anlayabilirsin.kolay gelsin

Ya walla bilgisayar daa yeni.cdleri denedim başka yerde çalışıyolar.Cd okuyucu da yeni.Sadece oyun cdlerinde böyle yapıyo zaten..

Varsayılan eğer

arkadaşım eğer dediğin gibi başka bilgisayarlarda bu bahsettiğin sidileri kurabiliyorsan eğer senin işletim sisteminle ilgili bi ufak sorun olabilir. olmazsa sidideki dosyaların hepsini harddiskine kopyala. oradan kurmayı dene . bazıları izin vermiyo ama çoğu kurar. yine de olmaz ise büyük ihitimalle sistemini tazelemelisin. sistemi üzerine yeniden kur.b kolaygelsin. :arrow:

Benzer Başlıklar

1. xp yükleme
    caglar257 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.01.2007, 17:06
  2. php yükleme
    cnununevi tarafından PHP forumunda
    Son Mesaj: 17.12.2006, 01:26
  3. mp3 yükleme
    mamilo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 15.08.2006, 10:49
  4. internet explorer hatalari
    tolga_k_87 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 25.10.2005, 09:42
  5. Harddiskimde hatalari nasil düzeltebilirim?
    emreka tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.03.2005, 05:14