PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Smaç

Varsayılan Smaç

NBA Live 2005 te smaç yarışı yapamıyorum onlar alley oop yaparken ben sadece potanın yanından düz smaç yapıyorum yardım edin

*

essoloube
    Misafir

oyun bölümünde farklı smaç türlerinin nasıl atılacağıyla ilgili bir kaynak bulabilirsiniz.

İşte size slam dunk kombinasyonları:

Şut / şut+ dunk modifier bu iki defa bacak arası (yarışmada kesinlikle 50 puan alıyorsunuz)
    Maç içinde smaç için kullandığınız tuş / ribaund-blok tuşu + dunk modifier herkesin istediği kolu potaya sokma
    Pas / pas ters bacak arası 47–48 alabilirsiniz
    Smaç / şut + dm topu arkasından geçirip vuruyor
    Şut / smaç + dm
    Smaç / pas + dm normal bacak arası

Topu potaya atıyoruz takla atıyoruz bitiriş bize kalmış bacak arası veya gözümüz kapalı (Dee Brown):
    Smaç sırası bize geldiğinde vakit kaybetmeden ortasahaya gelelim. 8 tuşu ile (klavyede ayarladıktan sonra) topu havaya atıyoruz. 1 – 1,5 saniye bekledikten sonra şut + DB ile takla atıyoruz sonarada steal + DB tuşu ile gözümüz kapalı bitiriyoruz. Steal yerine Pas tuşunu kullanırsak tek bacak arası yapıyor. Ribaunt tuşu ise çift bacak arası yapıyor.

Alley-Hoop:

Alley-hoop hareketleri aslında gamepad le yapılıyo ama bununda bir çözümü var:
    Gamepadi olmadığı için alley hoop hareketlerini yapamayan arkadaşlar aşağıdaki değişiklikleri yaparak bu derdinizden kurtulabilirsiniz.. Öncelikle "My Documents\NBALive2005\configs" klasörünü açıyoruz. Hemen ardından "aftershock.jfg" dosyasını notepad ile açıp dosyanın başına aşağıdaki satırları ekliyoruz:

bind axis0 XAXISCHANGE
    bind axis1 YAXISCHANGE
    bind axis2 RYAXISCHANGE
    bind axis4 RXAXISCHANGE

sonra "Profilisminiz.kfg"(Klavye için ayarladığınız profil adı) dosyasını açıyoruz.
    "bind XXX CALLPLAY"(XXX burda ayarladığınız oyun kurma tuşu oluyor) satırından sonra

bind K_5 XAXISCHANGE
    bind K_6 YAXISCHANGE
    bind K_7 RYAXISCHANGE
    bind K_8 RXAXISCHANGE

satırlarını ekleyip kaydediyoruz. Artık smaç yarışmalarınızda rahatlıkla 7-8 tuşlarını kullanıp(numerik kısımdakiler değil) alley-hoop yapabilirsiniz. Ayrıca 5-6 havada dönmeye yarıyor sanırım...

Kolay Gelsin...

şmaç yarışında sağa sola çarptırıp alley oop yapıyolar ben nasıl yaparım

Yukarıdaki şeyleri yaptıktan sonra maçta 7 ve 8 tuşlarıyla aley-oop yapabilirsin 5 ve 6 tuşlarıyla ise farklı aley-oop lar elde edebilirsin. Ayrıca bulunduğun yere göre adamın yapacağı hareket de değişiyor bunu unutma. İçin özü 5 e basılı tutup 7 bastınmı yukarudaki zaman zımbırtısına çarptırıyo du sanırım. Diğerlerini keşfetmek sana kalmış.

Benzer Başlıklar

1. NBA Live '05 de smaç..
    Xprt tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.03.2005, 11:40
  2. nba 2005 de potalı smaç
    Rivardo tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.01.2005, 19:48