PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: cm5 türkçe yama

Varsayılan cm5 türkçe yama

herkese merhaba;

Biliyorum oyun yeni çıktı ama ingilizcede oynamak zor olduğundan(tabi tam ingilizceyi olarak bilenler hariç) türkçe yamasını arıyorum.Ben biraz araştırdım.Şimdiye kadarki bütün cm serisinin yamalarını buldum fakat cm5inkini bulamadım..gönderen olursa sevivirim.Teşekküeler

herkese kolay gelin :wink:

slm, cm5 i nası sevdin bilemiyorum ama şu ana kadar türkçesi çıkmadı.2-3 haftaya kadar çıkması bekleniyor.ben şahsen fm oynuyorum onunda hem kadroları daha gerçek hemde maç motoru daha iyi.cm serisinin yapımcılarının yaptığı oyun.sanırım biliyosundur.fm nin yanında cm bence solda sıfır.....ama www.turksportal.com u sık sık ziyaret et oradan kesin çıkar...

zaten oyunu yeni aldım önceden bende fm oynuyordum.fakat bir deneyim dedim.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

bişey diil.ben de şaşırdım çünkü şu ana kadar cm5 i beğenen olmadı.
    total club manager bile daha iyi ondan neyse iyi geceler.

sen boşver cm5 i oyun berbat. tek özelliği hızlı olması gerisi acaip kötü meselabende iki tane ahmed hassan vardı ayrıca altyapıdaki oyuncuların isimleri sadece sallama dimitry gibi isimler var ayrıca bunların hepsi türk. sonra maç skorları çok kötü mesela 16-10 gibi skorlarla karşılaşmamak mümkün değil bunun dışında sürekli oyuncular sakatlanıyor ve en az 1 ayda iyileşiyorlar sen gel fm ye devam et

Benzer Başlıklar

1. Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (TÜRKÇE YAMA)
    alpguclu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.11.2009, 15:15
  2. CM 5 Türkçe yama
    GO177 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.12.2005, 23:07
  3. türkçe yama
    aykutun tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.11.2005, 15:32
  4. türkçe yama 06