+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
11.05.2005 22:27 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- misin yemez misin
aman beyler bu oyun bağımlılık yapıyo dikkat
selamlar;
beyler mukemmel bı oyun onuyorum bu aralar herkese tavsıye ederım HEARTS OF IRON II
gercekten son derece harıka bı harıta stratejısı adamlar işi bayag abatmıs ve hersey dusunulmuz
II. dunyta savasını anlatıyor oyun tarıhe derın ızler bırakmıs devlet adamlarının nefeslerı kesen soguk ve sıcak savas mucadelerının ortasına atıyo sızı harıta komple dunya harıtası ve ıstedıgınız ulkeyı alabılıyosunuz mesela:
nazı almanyası
musollini italyası
stalin rusyası
veee KEMAL ATATURK TURKIYESİ
oyun gercekten muhtesem sılahlar teknolojı sanayı ve tadına doyumm olmayan bır dıploması
cok ıddalı kousuyorum bu tarz oyunları sevenler bu oyunu kacırmasın
oyunu oynadıgınız com un nekadar da akıllı oldugunu goreceksınız mukemmel bı sanal zeka var yanı ben oynarken 'harbıden suan bılgısayarın yerınde olsam bende aynı stratejı kullanırdım' dedıgım coook oldu
sanırım fazla uzattım işin özeti alın ve oynayın
kolay gelsin
-
11.05.2005 23:16 #2
Birazda oyunun oynanabilirliğinden bahsedermisin. Menu sistemi falan nasıl ? kullanışlı mı ? ayrıca kolay anlaşılabilir bir oyun mu ? Ben geçen aylarda Rome Total War almıştım çok karışık olduğu için oynamıyorum mesela. Age of'a Rise of'a benzeyen bir yapısı varsa alırım.
-
12.05.2005 00:11 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- misin yemez misin

oyun menusu gayet kolay oyun içi menuler ise romedan daha ii her sehıre ayrı bı ilgi gerektırmeyen bı yapıs var bu da olayları kolaylastırıyo sehırde iligilenmen gereken screenshotda da goruldugu gıbı işaretledıgım yerler hersehırın belırılı puanları var amac axıs alied ve sovyet yarısında en fazla puana sayıp olmak baz sehırlerın hıc puanı yok bazılarının ıse ınanılmaz fazla bu da stratejısıne gore olan bısıy.. bıkac screenshot koydum ilgilenelere umarım hoslarına gıder oyunun pratıklıgını oynayarak kazanmak gerekıyo nerde neyın oldugu ise gayet acık ve ne oldugunu bılmedıgınız bı secenegın uzerınde durdugunuzda kucuk yardım kutucukları cıkıyo buda işleri kolaylastırıyo bundan sonrası için oyunu almanız gerekecek
unutmadan oyunun zaman kavramının hızını kendınız ayarlayabılıyosunuz ve istediginizde istediginiz kadar pause yapabılıyosunuz...

-
12.05.2005 09:16 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
Biraz da oyunun içinden yani adamların falan resimlerini koysaydın iyi olurdu.
-
12.05.2005 09:26 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- istanbul
bu oyun tam benlik tavsiyen için teşekürler
Benzer Başlıklar
-
Aman Nazar Degmesin
HuGo tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 30.08.2006, 00:38 -
GTA SAN ANDREAS bağımlılık yaptı
TheFatal tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 19.04.2005, 13:18 -
Aman MSN de güvenlik açığı mı var acaba?
altunc tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 05.02.2005, 18:24 -
Aman Dikkat Edin!
Anticor tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.04.2003, 23:49

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım