+ Başlığa Yanıt Yaz
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
12.08.2005 11:54 #1
Oyunlarda takılmalar sadece sistem özellikleri yüzündenmidr?
arkadaşlar elimdeki bilgisayardan tam anlamda faydalanamadığımı dusunuyorum. The Chronicles of Riddick oyununu elimdeki pc ile butun detaylari en son yaparak oynayamamk beni rahatsız edio diyebilirim. Ve de aynı durum gta vice city'de half life 2 de Underground2 de var.
Pc'im şöyle...
P4 3.00ghz işlemci
1gb ram
ati radeon 9800 256mb ekran kartı
birde oyunlardaki sudaki dalgalanma, dumanın yayılması gibi anlardaki takılmaların bilgisayarın ozelliklerinden mi yoksa oyunun yapımından gelen hatalarmı olduğunu bilmiyorum....
yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...
-
12.08.2005 11:58 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- erdek
wala bendede oyunlarda takılmalar oluyordu. Önerilen sistem özellikleri mevcut olmasına rağmen oyunlardan tam werimle yaralanamıordum. birgün atinin catalasty güncellemesini indirdim sanki yeni ekran kartı almışım gibi oldu. ama oda zamanla yetmemeye başlamıştı. Dün Ati Catalasty 5,7 sürümünü indirdim ve yükledim. Ardından görüntüler takılıo die bilgisayarımdan sildiğim oyunları tekrar kurdum
kısaca anlatmak istediğim ekran kartı güncelemeleri çok önemli. Radeon kullanıosun bence ilk iş olarak şu son çıkan yamları bilgisayarına bi kur.
-
12.08.2005 12:15 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Deniz Harp Okulu
Evet katılıyorum ekran kartı çok önemli :wink:
Orijinalini Gönderen: sleazy
-
12.08.2005 15:01 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
Sistemin şu an için çok sağlam ancak DirectX ve Ekran kartı sürücülerinin her zaman güncel olmasına dikkat et sisteminin temiz olması ve ayda en az bir kere defrag yapman gereksiz tüm dosyaları silmen ve oyunlarda iken arka planda çalışır herhangi bir program bırakmaman bunlara ek olarak oyunların çıkan tüm patch lerini takip edip kurman çok önemli Chronicles of Riddick'e gelince bu yapım zaten bump mapler ve dynamic lightening üzerine kurulmuş eşsiz bir eser ayrıca sistemi en az bir doom3 kadar da zorlaması doğal ancak yazdığın diğer oyunlarda sorun yaşaman bu sistemle çok garip neyse sıkma canını ve burada yazılanları yabana atma
İyi oyunlar...
-
13.08.2005 12:11 #5
Orijinalini Gönderen: sleazy
atinin son ekran kartı update ini, directx 9.0c yi yuklemiştim zaten....
Hatta belki virüsler yuzunden olur die dusundum ama tahminimce onlarında kökünü kuruttum. :?
Aklıma sadece oyunların kendi resmi sitelerinde sunulan updateleri indirmek gelior. Ama genede takılmanın azalıcağından şüpheliyim....
Bu konuda sorun yaşayan başka arkadaşlarda varsa onlardanda duymak isterim :idea:
Benzer Başlıklar
-
sistem özellikleri
SevgilimFB tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 04.09.2010, 02:26 -
Sistem Özellikleri Penceresi
JaMaL tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 23.01.2007, 17:07 -
oyunlarda takılmalar yaşıyorum
Tunca tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 19.04.2005, 00:16 -
Oyunlarda takılmalar oluyor
sedat tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 18.03.2005, 23:42 -
sistem özellikleri sayfasına resim ekleme
M_A_N_Y_A_K tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 21.02.2005, 21:02

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım