PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 45678910 SonSon
49 sonuçtan 36 - 40 arası sonuçlar

Bırakın bu işleri ya

Bence de almayalım adamlar kore ligi koyuyolar Türkiye yok buna hep kıl olmuşumdur

Ya arkadaşlar tmam size bir oyuna 100 milyon vermek çok geliyo ama aslında bu fiyatlar iyi bi oyun için normal karşılanıyo başka ülkelerde.Ama tabii biz hiç orjinal oyun almadığımız için bizi ilgilendirmiyor.Hem orjinal oyun almayalım,hem de Türkiye Ligi yok diye oyunu yapanlara bela okuyalım.Peki şunu hiç düşündünüz mü?
    Bu adamlar niye Türkiye Ligi'ni koymuyo diye?
    Adamlar oyunlarının satılmadığı,üstüne üstük 100 binlerce,milyonlarca kopyasının,korsanın satıldığı bir ülkenin ligini neden koysun?Daha çok korsanı satılsın diye mi?Açık konuşuyum ben olsam ben d koymam iyi ediyo adamlar.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Şimdilik iSt

ya koymazlarsa koymasınlar bu oyunu orjinal alcak bu sınırlıdır sahşen ben bii oyuna 100$ dolar veremem herzaman ki gibi korsan alcaz nasıl olsa yama falan yapıyolar bunlarla idare etmek gerekir diye düşünüyorum

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    ANKARASPOR (ama siz ankara diyebilirsiniz)

Varsayılan fifa 2006

Alıntı Orijinalini Gönderen: kale181
    Ya arkadaşlar tmam size bir oyuna 100 milyon vermek çok geliyo ama aslında bu fiyatlar iyi bi oyun için normal karşılanıyo başka ülkelerde.Ama tabii biz hiç orjinal oyun almadığımız için bizi ilgilendirmiyor.Hem orjinal oyun almayalım,hem de Türkiye Ligi yok diye oyunu yapanlara bela okuyalım.Peki şunu hiç düşündünüz mü?
    Bu adamlar niye Türkiye Ligi'ni koymuyo diye?
    Adamlar oyunlarının satılmadığı,üstüne üstük 100 binlerce,milyonlarca kopyasının,korsanın satıldığı bir ülkenin ligini neden koysun?Daha çok korsanı satılsın diye mi?Açık konuşuyum ben olsam ben d koymam iyi ediyo adamlar.
    anladım sizler ÇOK ZEKİSİNİZ ama 2000 yılında herkes orjinal alıyodu diyemi adamlar TR LİGİNİ KOYDULAR buna ne diyeceksiniz acaba KORE LİGİ JAPON TAKIMLARI DANDİK DANDİK GÜZEL AMA BİZ YOK BREZİLYADA EKONOMİK KRİZ VAR AMA ORDA MİLLET 100 DOLAR VERİYODA SANKİ EA SPORTSTA MİLLET 100 DOLAR VERDİĞİ İÇİN LİGİ KOYUYOR BREZİLYA LİGİNİ KOYUYOR DEĞİLMİ SANKİ ORDA Millet korsan almıyorda hep orjinal veya meksikada peki amerikada kaç kişi normal futbol oynuyor da AMERİKAN LİGİNİ KOYUYORLAR

Benzer Başlıklar

1. Fifa 06'da nedensiz kovuluyorum
    LuckyLaki tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 13.04.2006, 02:07
  2. Fifa 06'da dil sorunu
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 15.02.2006, 14:25
  3. Fifa 06'da IP no ile online oynama sorunu
    sersematik tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2