+ Başlığa Yanıt Yaz
56 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
17.10.2005 13:13 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ist
Command & Conquer Generals Zero Hour
arkadaşlar mutlaka bu oyunu oynayan arkadaşlar vardır bu oyunun hilleri ve kulanışlı taktiklerini yazabilirmisiniz
mesela sıkı bir savunma için
usa generaliyseniz
hava savunması top ve topun içine iki bazukacı iki keskin nişancı koyarak iyi bir sayunma yapadilirsiniz
gene eğer usa iseniz ve keskin nişancı seceneği açık değilse
robotlardan birini savunma alanını oluşturabilirsiniz
tabi her iki durumdada karşı takım gla bile olsa bonbardıman uçaklarına karşı mutlaka sakdırının geleceği tarafa birkaçtane uçak vuran araçlardan konuçlandırın
arıca çin tank generaliyseniz overlock tanklardan 8 tane yapıp hepsini upgryt ederseniz ve yanıltıcı olarakta orduya birkaç küçük tank eklerseniz ordunuz yenilmez (çok güçlü) olur
karşı ordu zayıf ve sağlığı azalmış olana saldıracağı için büyük tanklarınız hasarsız şekılde oyun sonuna kadar sizinledir
sizde ateş ederken daha çok yüksek rütbeli olana ateş edin bence onlar daha tehlikeli zaten onu öldüren rütpesi yükseliyor ve karşı tarafın canına okuyo
birde canı azalmış olanı ordunun arka taraflarına göndererek sağlığının artmasını sağlayabilirsiniz tabi sağlık aracı varsa
benim merak ettiğim bir konuda şu çinin sabit savunması ve makinaları kendilerini tamir edemiyormu? yanlarına kuracağım sağlık kuleleri onları tamir ediyormu arkadaşlar teçrübe ev fikirlerinizi paylaşın
-
17.10.2005 13:21 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- ankara
bence oyundaki en iyi savunma taktiği araçlarla savunma sistemlerini bir arada kullanmak.
sadece tank veya sadece patriot ile(örnek) base savunması yeterli olmuyor.eğer kuvvetli bir savunma istiyorsanız (bilgisayara karşı oynarken çok etkili oluyor.) düşmanın geldiği yola 1 er sn aralıklarla uzun menzilli silahlarla düşman gelmese bile ateş edin.(tomahawk, nuke cannon(önermem patlarsa etraf radyasyon oluyor),inferno veya scud).çünkü bilgisayar adamlarını belirli hatlar üzerinden gönderiyor bu taktikle hiç uraşmadan etkili bir savunma sağlayabilirsiniz.
diğer bir taktikse saldırmaya büyük tanklardan çok küçüklerle saldırın.vur-kaç taktiği ile az kayıp vererek çok can alabiirsiniz.
-
17.10.2005 13:33 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ÇORUM
arkadaşlar bu oyunun en iyi defense yapan ulkesi usa:lazer general sadece 3 lazer ver ıkı top yapın ucaklarıda bıraz geride bekletin hiçbir sey oradan gecemez ucakların ne ise yrayacagını sorarsanız ara sıra gla scud getiriyor onları etkisiz hale getirir scudların fuzelerini bazen lazer vursada siz işi garantiye alın
eger gla sanız scudları modifiye edin ozellıklerınde modıfıye (yani oldurdugu kısının içinden cıkanparcaları uzerine ekleme) yok yazıyor ama parcaları aldıkca seklı ve menzili buyuyor..
bu arada skirmish de ben 4 hard gla: demolation generalini zorda olsa yeniyorum yasiz?
-
17.10.2005 14:49 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ist
generals
en fazla bir hard bi medıum ile kapışabiliyorum scuotları nasıl apkıreyt ediyon
-
17.10.2005 16:50 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ist
generals
bu oyunda hile yapmak mümkünmü
Benzer Başlıklar
-
Command & Conquer Generals Zero Hour (difficult... ) so
megacomputer tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 14.12.2010, 12:57 -
Command&Conquer: Generals hileleri
krkus tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 28.06.2007, 17:16 -
command & conquer generals zero hour - lan problemi
tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 28.06.2007, 11:44 -
Command Conquer GENERALS Zero Hour Yardım...
pclogin_7 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.06.2007, 08:43 -
Command&Conquer Generals
kaanylmz tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 20.06.2007, 08:04

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım