PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
16 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: zedatropin
    arkadaşım sanırım kullandığın setten kaynaklanıyor demoda da aynı hatayı veriyorsa kesinlikle settendir.ben yaklaşık 2 aydır oynuyorum bir problem yaşamadım sayılır....hmmm ama şu var sola doğru takılıyo diyosun ya oyun hem mouse hemde klavye ile kontrol edildiğinden bazen mouse n tuşu menü üzerinde kalıyor bu nedenle farklı menüye atlıyor onun içi mouse okunun nerde olduğuna dikkat et
    dikkat ettim ona ya ondan değil delirecem bi ton para werdik wireless aldık böle oluo

yeni bişey farkettim oyun başlıo bn seçmeme rağmen joystick warmış gibi p joystick kendi kendine oynuyo hayret bişi bilen warmı?

Varsayılan AYNEN

arkadaşım ya aynı şey bende de oluyor.yalnız deilsin.örneğin oyunu açıyorum dil seçimi geliyor ve kendi kendine sola gidio.sonra takım seçecem ama ligler ve takımlar değişip duruo seçemiom kafayı yicem ya neden oluyor bende bulamadım faredendir - klavyedendir dedim hepsini söktüm ama gene aynı şey.nasıl düzelcek yaa.neden öyle oluyor anlamadım.. :cry:

Varsayılan Re: AYNEN

Alıntı Orijinalini Gönderen: MeRt1445
    arkadaşım ya aynı şey bende de oluyor.yalnız deilsin.örneğin oyunu açıyorum dil seçimi geliyor ve kendi kendine sola gidio.sonra takım seçecem ama ligler ve takımlar değişip duruo seçemiom kafayı yicem ya neden oluyor bende bulamadım faredendir - klavyedendir dedim hepsini söktüm ama gene aynı şey.nasıl düzelcek yaa.neden öyle oluyor anlamadım.. :cry:
    abi aynen biri çözsünn bu sorunu lütfen

Varsayılan fifa-2006

s.aleyküm. arkadaşlar fifa oyunu nu yüklemek için önce masa üstüne yeni bir klosör açıyosun sora birin sd den başlayarak hepsini klosörlüyon hepsini aynı klosörledikten sonra birinci sd için deki kendin oluştur rar dosyasını tıklıyon oyun kendliğinden kuruluyo.gerisinide açıklamalarda anltmış

Benzer Başlıklar

1. Fifa 06'da nedensiz kovuluyorum
    LuckyLaki tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 13.04.2006, 02:07
  2. Fifa 06'da dil sorunu
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 15.02.2006, 14:25
  3. Fifa 06'da IP no ile online oynama sorunu
    sersematik tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2