+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
07.11.2005 16:22 #1
(cevap)Hamachi nedir?Half Life ve Hamachi?
Arkadaşlar Bu bir Forumdan ALıntıdır!
Hamachi nedir?
Bu program sayesinde internet üzerinden arkadaşlarınızla oynamak istediğiniz multiplayer oyunları sanki hepiniz bir internet cafedeymiş gibi kolayca oynamanızı sağlayan çok kullanışlı ve basit bir program. Bu programla bir grup oluşturuyorsunuz (max 16 kişi) o grupta siz yada başka biri oyunu kuruyor ve diğerleri oyunlardaki Play on LAN seçeneği ile oyuna katılıyorlar.
Ayrıca bu program üzerinden mesajlaşma ve dosya paylaşımıda yapabilirsiniz.
Programı http://www.hamachi.cc/download adresinden ya da mesajın sonundaki linkten indirebilirdiniz. Artık Türkçe
Programı kurun. kullanımı basitçe şöyle:
bu kadar basit. Grup oluşturmak isterseniz Create new network seçeneğini seçin.
Bu ilave ayarları isterseniz yapın.tavsiye ederim.
Ayrıca Preference bölümündeki Backup Identity tuşuna basarak Hamachi kimliğinizi (numaranızı) kaydetmeyi unutmayın. bir sonraki yeni kurumlumda lazım olacak
Resimli anlatım :

İlave Ayarlar :

Şimdi benim sorum..Ben tüm Firewall Güvenlik vs uygulamalarını kapadım arkadaşım da öyle.Ben hamachi den ağımı kurdum ve arkadaşım da hamachinin aynı versiyonundan bana bağlanabildi.Half Life versiyonlarımız da aynı.Ben "Lan game" den oyunu kurdum ama o beni lan Game de göremedi.Sonra o kurdu ben de onu göremedim?
nedendir?Benim yanlış yaptığım bişey mi var?
Lütfen yardım... :?:
-
07.11.2005 17:49 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
Bu uygulamayı ilk defa duydum ancak 1.5 üstü (cs 1.6 ve cs source) versiyonlar için olabilir.
Kolay gelsin.
-
07.11.2005 19:26 #3
Hayır arkadaşlarım oynuyormuş..
Ayrıca program dünya çapında kullanılıyor..Eğer şu sorunu halledebilirsem PCNET oyun ağı kurarız kapışırız..
-
29.01.2006 20:35 #4
ip aralığınız aynı mı acaba.. örneğin seninki 5.17 arkadaşınınki 5.18 ise büyük ihtimal sorun çıkar ya class c hatası werir yada hiç görmeyebilir..
ip yenilemek istiyorsan şuraya bak az önce yazdım...
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...=389544#389544
kolay gelsin...
-
23.08.2006 09:57 #5
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Antalya
bak doğru yapmışsın.Ağdaki başkalarıyla oynamak için ya yeni bir lan oyunu kuracaksın yada oyunu açıp lan dan açılmış bi oyuna gireceksin.(bu programlar oyunlar landan oynanır gibi oynanır.Aynı ağ üzerinden dosya paylaşımıda yapılabilir.
Benzer Başlıklar
-
Cs.Source Ve Half Life ı Hamachi De Kapışalım
_nkA tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 29.10.2007, 06:20 -
hamachi
takosan tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 21.10.2006, 19:39 -
hamachi
takosan tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.09.2006, 21:04 -
half life ın web sitesi nedir
Sametbaba61 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 04.08.2006, 21:27 -
Half Life 2 de yaratıklar cevap vermiyor!
devilcerkez tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.01.2005, 21:38

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım