PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 163 İlkİlk 1234561252102 ... SonSon
813 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

ben şahsen oynuyorm we cok beyeniorm gerçi arabalrı para ile almak kötü ama daa gerçekçi... polisleri şaşırtmak çok zewkli oyunu kurması zor gerçekten bi de modifiye yerleri tek bir noktada toplanmış bu da bizleri uğraştırmıo

Bende oynuyorum ama daha 15 kişilik kara listede sadece 13. kişideyim zor değil ama uzun bence.Oyunda polisleri atlatmak için özel yerler falan var mesela uzun bir demirden kule var onun altından geçerken ayaklarına çarparsanız kule polis arabasının üzerine yıkılıyo böyle başka yerler de var ama beğenmediğim şeyler de var birincisi grafikler bence güzel olmamış görüntü kalitesi en yüksek seviyede 800 x 600 ekran çözünürlüğünde oynuyorum ama hoşuma gitmedi grafikler onun dışında arabalar güzel polislerle uğraşmak güzel arabayı para ile satın almak berbat şu anda bi wolkswagen golf ile oynuyorum bankada 20000 param var golfü satarsam 21000 para geliyo ve bir tane Audi A3 fiyatı 35000 yani para biriktirmek zor birazcık bi yarıştan 2000 para kazanıyorum şu anda ortalama tabi değişir de o zaman da A3 değil Porsche Carrera peşinde olurum

ugur17 ben öle yapmadım ben de anlatıyım önce cd 1i takıp winrar ve daemon tools programını kuruyoruz ondan sonra cddeki winrar dosyalarını sabit diskteki bi yere çıkart diyoruz bi süre sonra setup needs the next volume gibi bi mesaj açılıyo ondan sonra CD4ü takıp kuruluma devam ediyoruz.Bu işlem bittikten sonra Alt sağ taraftaki kırmızı işarete sağ tıklayıp mount cd\dvd diyoruz ordan winrarla çıkardığımız dosyayı gösteriyoruz şimdi autorun açılıyo ordan kurulum yapıyoruz bende Nfs 1 de kuruluydu o autorunda play seçeneği çıkıyodu ama nfs 1 i silince öle bişi demedi işte kuruyoruz cd 2yi istiyor 3ü,4ü ondan sonra kurulum bitince Cd1deki cd hide diye bi dosya var onu çalıştırın gene alt sağ tarafta yeni bi simge çıkıcak orda "hide all virtual drives" seçeneğini seçin sonra oyunun masaüstündeki kısayolunu sağ tıklayın özellikler seçeneğinde uyumluluğu tıklayın orda Windows 2000 seçeneğini seçin (işletim sisteminiz Xp olsada siz 2000i seçin) artık oyunu çalıştırabilirsiniz.İyi oyunlar...

arkadaşlar o ekrandaki turuncu renkleri giderecek bi ayar var mi
    her yer turuncu yoollar fln

Bende oyunu kurdum kurmak için sanırım bir saat uğraştım eee korsan kullanınca
    böyle oluyor orjinal olsaydı DVD den çok kolay kurulum olcaktı.Oyunun grafikleri bence mükemmel ama birde iyi bir ekran kartı olsa. 128 ekran kartıyla oynanacak oyun değil.

Benzer Başlıklar

1. NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
    Hamuul tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 514
    Son Mesaj: 09.05.2011, 13:47
  2. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27
  3. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 21:06
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 03:35