PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 51 / 163 İlkİlk ... 4147484950515253545561101151 ... SonSon
813 sonuçtan 251 - 255 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    misin yemez misin

bu kırma dediğim sanırım yanlış anlaşıldı. mesela önune cıkan barikatı, barikat kuran arablara bodozlama dalarak yada gorebildigin ince kaçıs noktlarını kullanarak gectiğin zaman (yanlız barikat çivili olcak) 1 artıyor yani işin kısası polisin kurdugu barikatlardan kac tanesını gectıgını gosterıyo

İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Alıntı Orijinalini Gönderen: mozturk6
    Verdiğin cevabı biraz açıklayabilirsen iyi olacak mesela o çivili barikatları nasıl kıracağım.Kolay gelsin.
    Çivili barikatlardan geçerken veya polisler bazen kör nokta tabir edilen noktalara kurdukları batikat+çivileri daha rahat görüp en ince noktayı yakalayım geçmek için (G veya sağ CTRL) tuşuna basarak Speed Breaker kullanarak güzel bir geçiş yaparsın özellikle Heavy SUV olan barikatlarda oldukça işine yarayacağını düşünüyorum.Arıca tabi karar sana kalmış ama 4 ve 5 seviyelerdeki arabalara yandan (Bodoslama tabiri) çarpmak pek işe yaramadığı oluyor genelde bu seviyedeki arabalaradn oluşan barikatları aşmak için arka teker veya tampona vurup geçmeyi dene.Haa ben direkt ortadandan girebilirsin bazen barikattaki arabaları uçurabilirsin ama Bounty'de iyi sonuç alamak için (her barikatta muhakkak) en ince noktasını görüp girersen 4. ve 5. seviyede iyi olur sadece benim kendi fikrim tabiki sen nasıl istesen oynarsın.
    Ayrıca "wtrtw" yaptığın Bounty oldukça iyi...

:wink:

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Market Street

Selamlar.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: startaylan
    Şu motion blur olayıda berbat sırf göz yoruyor seçeneklere de koymamışlar!
    Motion Blur oyun içinden kapatılamıyor ama kayıt defterindeki bir ayar ile kapatılabilir. Başlat > Çalıştır'a regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ne girin. HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > EA Games > Need for Speed Most Wanted anahtarına gelin. g_MotionBlurEnable isimli değere çift tıklayın ve Değer verisi kutusundaki 1'i 0 olarak değiştirin.

Eyvallah sağol HiTTRafiK arkadaşım.
    Bu arada NFS fanı olarak senin oyun hakkındaki düşünceni öğrenmek isterim,birşey söylememişsin burada.
    Oyunlarla içli dışlı değilim fazla (Hatta yüklediğim bir oyunun direk ya hilesini ya %100 kayıt dosyasını indirir öyle oynarım )
    ama yinede benim beklentim bu değildi.
    Böyle diyorum ama saatlerce oynuyorum yine,ne yapalım EA bunu koymuş önümüze yiyeceğiz...

Benzer Başlıklar

1. NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
    Hamuul tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 514
    Son Mesaj: 09.05.2011, 13:47
  2. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27
  3. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 21:06
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 03:35