PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 163 İlkİlk ... 23456789101656106 ... SonSon
813 sonuçtan 26 - 30 arası sonuçlar

arkadaşlar oyunu online oynamak istiyorum fakat bağlanmıyo :cry: bana yol gösterirmisiniz :?

arkadaşım oyunu online oynamak için orjinal cd nin olması gerekir cdin korsansa online oynaman imkansız!!!

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    misin yemez misin

selam,

bildiğim bütün forum sitelerini dolaştım. oyunu ilk aldığım ve yukledıgım zamanki sorunlarıma hiç bir forum sitesinde rastlayamadım.oyunun kurulusunu adım adım (daha yenı yukleyen arkadasların most wanted hevesı kacmadan) anlatıyorum....

1. ilk once kontrol edın cd sayısı 4 olacak tabı bonsu cd yoksa...
    2. sisteminizde winrar yuklu olması lazım. winararı yukledıkten sonra oyunun 1. cdsini takın ve rar arşivini bilglisayarınızn herhangı bır surucusunde actıgınız dosyaya indirmeye başlayın. (winrarı bildiğiğniz kabul ediliyor )
    3. ilk cd 2.ci cd falan derken 4cd bitiyor...
    4. hee oyun kuruldu işte bukadar (5.den devam edın)
    5.winrar yardımıyla actıgınız rarlı arşivin içinde neler oldugunu ssde verdim:

6.şimdi işlemlerimiz artık cdye bağlı değil kaldırın atın cdleri yada arkdasınıza verın. görundugu gıbı 4 cd dosyası var. bu dosyaları actıgımız zaman cd 1 in içinde :

panık yapmaya gerek yok bunların hepsını teker teker acmayacaz sadace bir rarlı dosyayı aynı klasörun içine açacaz
    bu işlemleri cd 2 cd3 ve cd4 içinde uygulamamız lazım.
    şimdi bu rarlı dosylardan bırnı actıgımız zman karsımıza 2 tane dosya cıkıyo sadace cd 1 dekı bu 2 dosyanın ıkınsınıde acacaz diger cdlerde sadece buyuk olan dosyayı wınrar yardımıyla acacaz.
    7. bu işlmelerden sonra yuvarlak ıcıne aldıgımı deamon toolsu bılgısayarmıza yuklıyecez:

işlem oldukça basit ordaki ıvır zıvır bilgileride kafanıza takmayın
    8.biligisayarınız yenıden baslatılmak istenecektır. bırakın dedıgı olsun yenıden baslatın bı kendıne gelsın
    9.ardından saatın oldugu sag alt kosede sekilde verdigim bi işaret olusacak bu işareti tıklayın ve EMULATİON kısmındakı all optiaons on secenegini tıklayın aynı sekılde optıons kısmındakı butun seceneklerı seçin hepsınde tik olsun:

ister sag tılayıp ac dersınız ister sol tıklayıp acarsınız oyununuz suan kurulmaya hazır. eger bi aksılık olursa cd 1 ın içindeki autorunı deneyın. o kesın acacaktır. neyse cd 1 i yuklemeye baslar siz mest olursunuz bmw m3 ler mercedesler falan filan derkene cd2 yi ister. cd 2 yi de aynnı sekilde 1.ci cdyi deamon toolsa gösterdımız gibi gosterıyoruz. yani 2. rarda actıgımız cd2 dosyasnın içindeki st-nfsmw.mdf dosyasını gosterıyorsunuz. 3. cd ve 4. cu cd de aynı seklde işleme tabı tutlacak.
    cd surucusune cd 2 yı takıpda yuklemsenı beklemeyın. bu ufak bı dalgınlık olur cdler zaten bilgisayarda halı hazırda duruyo
    10.oyunu bılsayarınıza kurdunuz ve hemen bi ümitle shortcut a bastnız deskoptakı ama işe yaramdı cd takın falan dedı. şimdi yaptıgımız işin en keyıflı yerıne geldık. yine ilr rarı yaptıgmız dosyaya donuyoruz ve oraki virtual driveri tıklıyoruz:

ardından yine sağ alt köşede bir simge belirecek üzeri kırmızı tikli bir cd işareti bu cd işaretine sag tıklıyoruz ve hide all virtual drivers secenegini seciyoruz.
    11.ardından masa ustundekı nfsmw iconunu sag tıklayıp özellikler diyoruz.bu özellikler kısmından uyumluluk secegını seciyoruz ve ordan win2000 i seciyoruz. uygula =>tamam dıoyruz

12.ardından yine deamon toolsu secıyoruz sag tılıyoruz ve 9. secenekteki ssde goruldugu gibi mount image şecenegini tıklıyoruz ve cd 1 deki st-nfsmw1.mds dosyasını secıyoruz. sakın yanılmayın MDS yi seciyoruz. yaklasık 3 kblik olan dosya
    ve artık NEED FOR SPEED MOST WANTED oynamaya hazır. masa ustunde olusan icona tıklıyoruz ve oyunumuz acılıyor. deamond a gosterdıgnız mds dosyasından sonra nfs nın bı penceresı cıkabılır burdakı pencereden oyuna gırmeyebılır siz shortcuta sol tıklayın ve girin
    ii eglenceler kolay gelsin...

wtrtw bende de oyunun dvd si var oyunu kurdum crack yapmak için üstteki dediğin gibi mds uzantılı bi dosya yok.
    Acaba dvd nin kuruluş şekli farklımı.
    Bi yardımcı olursan sevinirim.
    Kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar..nfs oyununu büyük bi heyacanla aldım ama malesef oyun donuyo..oyunu kuruyom..oynamaya başladıktan 10 dak.falan sonra donuyo...dedim belki cd den falandır ama değil...çünkü farklı birkaç yerden aldım...hepsinde aynı problem..ekran kartı derseniz sanmam...ekran kartım 256...hemen hemen aynı şekilde yüklenen fifa 2006 yı rahat oynuyorum...diğer oyunlardada problem yok ama benim makinanın nfs oyunu ile derdi ne anlamadım...yardımcı olursanız sevinirim..
    bi başlık açmıştım serdar arkadaşımız açmasaydın keşke dedi..aceleden oldu kusura bakmayın...diğer başlıkta önerilen birkaç şeyi denedim ama olmadı..işyerinede aynı yerden pc yaptırmıştık...o makinadada oyunu rahat oynuyom..ama beim makina ondan yükses performansa sahip olduğu halde oynayamıyorum...donuveriyo...bu arada bu oyunun orjinalinin fiyatı ne kadar?

Benzer Başlıklar

1. NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
    Hamuul tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 514
    Son Mesaj: 09.05.2011, 12:47
  2. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 13:27
  3. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 20:06
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 11:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 02:35