PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
30 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Oyunu bitirenler mutlaka vardır. Dedektif ile bir kütüphaneye girdim ve oradaki yaşlı adamla konuştum ve bazı kitapları inceledim(Büyüteç ile filan) fakat bir şeyler eksik gibi çünkü ne kapıdan çıkabiliyorum nede bir kitap bulabiliyorum (veya aradığım ne ise)

Birde Kız bodruma girdi ve bodrumda ışıkları açıp tel kapıdan girdiğimde kız korkmaya başlıyor ekrandaki şekli orta seviyede tutuyorum fakat kız sadece ileri geri gidiyor ve hiç bir şey bulunamıyor. Sağ veya sola tam gidince kız korkudan altına yapıp kaçıyor. Tabikide canıda gidiyor. Burada ne yapmam gerekiyor!!!

Oyun harbiden güzelmiş ama konsol klavyede biraz zor oluyor.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

En son katta hiç göz işareti çımmıyor bakmam için.

Çok teşekkür ederim spa_FB denerim acaba bu kızın görevi nedir?

Oyunu bitirdiniz mi?

Oyunun sonu farklı mı bitiyor? Yani oynayışımıza göre!

orda adamın dedigi kitabı 3. kata cıkıp ustnde beyaz renk olan kitaplıklarda o kitap var

bn ynlıslışla kardesşmn accyla yamıstım dzlttm prdon...

daha bitirmedim bnde bi yerde kaldım...
    yanlış hatırlamıyorsam bunları ypcaktın
    buyutecle yazara(bak william shakesphare deil diger bi yazar olaması lazım) snra merdivnlerden 1 kat yukarı cık orda yazarın adına hngi katta olduguna bak snra masaya geri don nerde olduuna bak

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Bu bölümü geçtim, çok sağolun.

Bu bölümden sonra baya bir ileride bir bölümde kaldım! Lucas iş yerindeki bölüm.

Lucas iş yerinde iken dedektif orayı ziyaret etmek için yola çıkıyor ve Lucas için az bir zaman veriliyor. Ben bu zamanda çekmecedeki bonusu ve masanın sağ ve sol tarafındaki kitap ve kağını okuyup sakladım. Dedektif gelmeden başka saklamamız gereken veya yapmamız gereken bir şeyler var mı?

Dedektif gelince sorular soruyor ve bizim mimiklerimizi gözlemliyor. Sorgu sonuna kadar gelen yaratıkların ve dedektifin sorularından sonra çıkan renklerden hiç birini şaşırıp Failed yapmadım ama dedektif okadar çok soru soruyor ki adamın kafası karışıyor. Sorular ve cevaplar ingilizce olduğu ve çok kısa sürede cevap istendiği için ben sorulardan dolayı şüpheli görünüp görevi tamamlayamıyorum.

Bu soruların cevapları ne olmalı?

Mesela dedektif geldiğinde Lucası soruyor, bizim robot resmimizi ve restaurant hakkında bir şeyler soruyor. Bunların cevapları ne olmalı arkadaşlar.

Ne kadar tuşları iyi yapsamda büyük böceklerden 20 can gidiyor. Sorgu bitmeden adam yorgun düşüyor. Sonuç olarak tekrar baştan başlıyorum.

Bitirenler ve bu bölümü geçenler lütfen yardım edin!!!

Benzer Başlıklar

1. NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
    Hamuul tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 514
    Son Mesaj: 09.05.2011, 13:47
  2. NFS:MW sorunları & çözümleri
    bugman tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 812
    Son Mesaj: 08.07.2010, 17:40
  3. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 03:35