+ Başlığa Yanıt Yaz
30 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
Başlık: Fahrenheit sorunları/çözümleri
-
04.12.2005 10:38 #16
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- istanbul
daha öncedende dediğim gibi kendinizi kasmayın herşey olur bodrumdaki kadın polisin görevini entera bas tyler gelsin o yapsın oficedeki bölümde de cevap vermeye çalış ne olursa olsun bida hakine aynıcavabı verme askeri bölmede bitane telin altından geçip gidiyodunuz askerlerin önünden gitmeyin yakalanırsını tellre srtüne sürtüne gidin yukarıda bişey çıkar zaten sonra fareyle seçip telinarkasından gidin acele etme ama içeri girince çocukları hemen bulun
-
04.12.2005 21:05 #17
Şimdide hapishane bölümünde kaldım. Elektrikler kesliyor ve bi kaçık ortalıkta dolaşıyor ve beni yakalıyor(tabiki kızda altına yapıyor)
Oyun hareket etmemi söylüyor fakat ben ileri geriden başka gidemiyorum. Resimde de görüldüğü gibi korku seviyesini ortada tutabiliyorum ama sağa sola gidemiyorum. Sağ sol tuşları bu çizelgeyi kontrol ediyor. Lütfen yardım edin
-
05.12.2005 00:42 #18
Oyunu sonunda bitirdim arkadaşlar. Oyun çok hoşuma gitti, aslında biraz ingilizcemiz olsa daha zevkli olacağına inanıyorum.
Oyunun sonu tek mi? Yani oynama durumumuza göre mi bitiyor son. Ben son sarı cyborg adama yenildim ve kıza istediği şeyi yaptı bende yere yattım ama oyun bitti ve bonuslar filan açıldı.
Sarı cyborg adamı yenseydim veya oyunun daha önceki bölümlerinde yaptığım hataları yapmasaydım veya Carla'nın bana yardımını kabul etmeseydim oyunun sonu iyi bitebilirmiydi? Bence oyunun sonu kötü bitti. O kadar uğraş ondan sonra yenil, moralim bozuldu. Belkide oyunun devamı gelecek o yüzden yenildik. Devamında intikamı alabiliriz.
Ayrıca oyunun bonuslarıda güzelmiş, her ne kadar 18+ olan görüntler olsada
-
05.12.2005 11:53 #19
Bir oyunu çalıştırabilmek için bu kadar site dolaştığımı hiç hatırlamıyordum.Ben de bitireli bir kaç hafata oldu.
Hatırladığım kadarıyla oyunun üç farklı sonu var;fakat bu sonlar için tutup da ta en baştan farklı bir şey yapmaya gerek yok.Son görev esnasında farklı hareketler yaparsan farklı sonlarla karşılaşabilirsin.mesela bir de cyborg'u yenmeyi çalış ya da ona yenil ve bizim kız gelince onun da başarılı olmasını engelle gibi.Madem bu şekilde bitirmişsin bir önceki chapter'lara dön ve dediğim gibi oyna bir de.diğer sonlara bu şekilde ulaşabilirsin.
İngilicem olsa zevkli olur demişsin de bana göre oyunun ingilizcesi epey zayıf.çok basit cümleler kuruyorlar.hatta başlarda bu nasıl oyun diye epey şaşırmışsın.yani o kadar da zorlayıcı bir ingilicesi yok hani.
bonus olayınu ben de çok beğendim.hele o müzikler.sanpaper kisses'ı hemen limewire'dan indirdim.benden sana tavsiye diğer sonları görmek için tekrar oynadığında en son çıkan credits'leri sonuna kadar izle.gör bak ne olacak..
-
06.12.2005 19:41 #20
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- istanbul
kadigital orayı nefesini yavaş yavaş al ver ve farenin ya sol yada sağ tuşuna basılı olarak sağa sola çevir dön yanından biri geçerse dur bende ıyun iyi gibi bitti (bitmesi gereken şekilde) küçük kızı ver dim lucas da polis kızla evlendi tyler ise sevgilisinden ayrıldı (sonra n oldu bilmiyom)devamı gelecek gibi
Benzer Başlıklar
-
NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
Hamuul tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 514Son Mesaj: 09.05.2011, 13:47 -
NFS:MW sorunları & çözümleri
bugman tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 812Son Mesaj: 08.07.2010, 17:40 -
pc sorunları ve çözümleri
turk_empire tarafından Donanım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27 -
ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35 -
P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
BoSS tarafından Yazılım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 31.08.2005, 03:35

Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 22:45 / Donanım