PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
30 sonuçtan 26 - 30 arası sonuçlar

ben de bitirdim ne warki hatta en son bölümde oracal mıydı neydi onu geberdiyon bide tam bişeye benzemeyen adamı hehey ben bitireli 1 sene oldu

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir\karşıyaka\örnekköy

iki sene öncesinin konusu bu arkadaşım ...

Varsayılan wowww

süper bir oyun yaaaaaa

arkadaşlar biraz hortlatmış gibi oldum ama oyunu daha yeni oynamaya başladım..
    bir bölümde takıldım oyunun tam çözümüne bakmama ve defalarca denememe rağmen bir türlü geçemedim..
    benim sorunum şu bütün herşeyi yaptım tylera kağıdı okutmak için ışık tutmam lazım önce ışığı yakıyorum ama o second tuşlarla yönlendir diyor ışığı ama yönlenmiyor kağıdı seçip yönlendireyim diyorum onu da yapmıyor...

burada yazıyor açıklaması
    Carla Valenti - Carla�s Place - 28/01 09:27 PM

Duştan çıktıktan sonra, bonus kartı alın. Yatak odasındaki giysi dolabından giyinin. Çalan telefona bakın. Arayan Tyler. Görüşme sonrası Tyler�ı yönetin. Masanın üzerindeki küçük kağıt parçasını, Carla�ya fakslayın. Carla�yı yönetin. Faksa bakın. bir şeyler yiyip, mail�lerinize bakın. Birazdan karşı komşu, Tommy gelecek. Kapıyı açın. Mutfak dolaplarından bardak getirip, Tommy�nin yanına oturun. Biraz muhabbetten sonra, Tommy tarot bakacak. Kartlar pek iyi çıkmıyor. Tommy tam gidecekken, faks makinesindeki kağıdı görüyor. Söylediğine göre bu kağıt, hesap gönderimleri için kullanılan özel bir banka kağıdı. Tommy ayrıldıktan sonra, Tyler�ı arayıp, durumu bildirin. Yönetimi Tyler�a geçirin. Fakstan kağıdı alıp, masaya bırakın ve oturun. Kağıdı elinize almadan önce masa lambasını yakın. Second Par tuş grubunu kullanarak ışığı kağıdın arkasına tutun. Gizli güvenlik şeridini göreceksiniz. Carla�ya durumu bildirin. Artık ofisten ayrılabilirsiniz.

ya arkadaslar kane bi bölümde çocukluğuna dönüyorya bi ordunun cephaneliğine giriyo arkadaslarını kane onları kurtarcak bi geçemedim burayı kamyonun yanında yürüyom ama anonda görüyolar beni geçn varsa yardım etsin.....

Benzer Başlıklar

1. NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
    Hamuul tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 514
    Son Mesaj: 09.05.2011, 12:47
  2. NFS:MW sorunları & çözümleri
    bugman tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 812
    Son Mesaj: 08.07.2010, 16:40
  3. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 13:27
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 11:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 02:35