PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: hl2:episode one..

Varsayılan hl2:episode one..

Half-Life 2 "Alyx hates zombies. Ever more than you do" süper tekmeleri, yumrukları ve bir kıza özgü "çekil git başımdan pis zombi" edasıyla geri geldi.
    Hikaye HL2'nin kaldığı yerden devam ediyor. Oyun köpeğin (dog) sizi yıkıntıların arasından kurtarması ile başlıyor.City17 Toxic bir çöplüğe dönmeden önce kontrolü devralmanız lazım.Yine zombiler dev yaratıklar mevcut. Harab ve bitap düşmüş şehri kurtarmak, insanlığın gelecek neslinin var olması sizin ellerinizde.Ayrıca oyunun resmi sitesinde şöyle demiş:
    "...Half-Life 2'de G-Man sizi kullandı.Ama Episode One'da kontrolü kaybediyor."
    Sanırım bu oyun G-Man tarafından kesilip durmayacak.
    Oyun çıkış tarihi 1 Haziran olarak belirlenmiş.Zaten resmi siteyi açtığınızda yukarıda gün sayıyor
    ----
    Oyun hakkında bilgiler:
    Resmi Web Sitesi
    Oyunun Hikayesi
    Oyuna Genel Bakış
    Oyun hakkındaki haberler
    Medya Bölümü
    ----
    Oyun videosu var.26 Mb.İndirmek isterseniz buraya
    ----
    Ve oyun görüntüleri:

----
    Masaüstü resimleri:

----
    Oyun Steam üzerinden 1 Haziranda indirilmeye başlanacak.Ayrıca şu ana kadar 2 tane teaser yayınlandı..

Kolay gelsin.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Site geri sayıma başlamış. Bende geri sayıma başladım (Artık steam olayını nasıl halledeceksem)

Umarım diğer Episode'ler 3 ayda bir yayınlanır

Mr_HaMMeR arkadaşım sana çok teşekkürler ben half-life'ın tüm serilerini hastasıyım 100 bölümü olsa sadece onları oynarım. 785698548539628rep+

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

HALF - LİFE 2 tam olarak 3 Episode olarak yapılıyor.Ve bildirilen habere göre steam üzerinden her üç veya dört ayda bir yeni ek paketler ile oyun devam edecek.HL-3 çıktığı zamanı düşünmek bile istemiyorum,çünkü Source grafik motorunun neler yapabildiği ortada ozaman çıkacak olan grafik ve fizik kartları ile tam anlamı ile süper bi şölen olur.

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u
    HL-3 çıktığı zamanı düşünmek bile istemiyorum,çünkü Source grafik motorunun neler yapabildiği ortada ozaman çıkacak olan grafik ve fizik kartları ile tam anlamı ile süper bi şölen olur.
    Yeni çıkacak Half-Life'ların HL3 olarak çıkacağını sanmıyorum.Çünkü HL2 sadece "half-life'ın 2.si" anlamına gelmiyor.Half-Life oyununda Source Engine gibi bir devrimi,bu engine ile beraber gelen bütün yenilikleri ifade ediyor.Bundan sonra çıkacak half-life lar HL2 adıyla çıkar.Bu benim tahminim.Zaten çıkan/çıkacak ürünlerde bunu doğruluyor gibi:
    HL2-Episode One
    HL2-Substance
    HL2-Aftermath
    HL2-Lost Coast gibi..

Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Half-Life 2: Episode 2 muamması
    microturk tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 02.01.2007, 09:23
  2. half-life2 EPISODE ONE!!!
    adams_2005 tarafından Oyunlar forumunda