PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayarımda oyunlarda kilitlenme var çözümü nedir?

15 gün önce bilgisayarımı istanbula yollamıştım bios a virüs girmiş diye anakartı casper dan garantili deiştirdiler . kargoda yollarkan kasa adanayı felan ziyaret ederk kısa bi Tükiye turundan sonra elime dün ulaştı neyse dedim bunada şükür ya hiç gelmeseydi !! Pc ye anakart yeniden takılmış 256mb ekrankartı 512 ram var pent(r) 4 2.4Ghz cpu var avast yüklenmiş ve oynadığım oyunlarda kasıyo ufaktan bi lag var arkadaşımın PC de aynı özellikde ama onunki yağ gibi maşallah hiç kasmıyo ekranı napabilirim .
    avast kasıyodur diye sildim şimdi anti virüsümde yok. anti virüs indiricem onuda bulamadım linkverrmisiniz yada site adı.

Başlık kurallara aykırı EDIT yapıp düzenleyin.

Ne yani Antivirüsü kaldırınca sorun düzel di mi ? O kadar zorlamaması lazım Avast'ın.

Bitdefender veya Antivir PE kullanabilirsiniz.

ekran kartı sürücünü güncellmeyi deneyebilirsin http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 burdan sana önerim 71.84 WHQL yi kurman. anti virüs olarak kastırmayan ama iyi iş gören AVG free editioni öneririm http://free.grisoft.com/doc/avg-anti.../lng/us/tpl/v5

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Avast sistemi kasmaz, zira düsük configürasyonlarda bile denemisimdir. Baska seyleri dene. Format atilmissa, yüklü olan gereksiz dosyalari sil, gereksiz programlari sil, tüm sürücüleri güncelle, hatta emin olmak için formati siz atin.

avast hikaye dostum(bence) nod32 derim. önceden bende avast diyordum ama nod a geçtim.

Benzer Başlıklar

1. MouseMX diye bir virüs var galiba bunun çözümü nedir ?
    turkishmasseur tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 30.08.2006, 16:38
  2. LAPTOP SETUP şifresini kabul etmiyor cözümü nedir ?
    turkishmasseur tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.04.2006, 14:59
  3. oyunlarda kilitlenme sorunu
    muay_thai tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 24.10.2005, 11:04
  4. Oyunlarda Punkbuster sorununun çözümü
    serkantekyildiz tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.12.2004, 22:58