PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 103 / 103 İlkİlk ... 3539399100101102103
515 sonuçtan 511 - 515 arası sonuçlar

Selam dostum;
    Öncelikle çok sıradan gibi gözükse de probleminin çözümü için gerekli olan bir soru soracağım. Oyunun orjinal mi yoksa korsan mı?
    Normalde korsan oyunlara yardımcı olmam ama şu anda cevabını bilmediğim için birşeyler yazayım.
    İkinci olarak oyun direkt olarak kapanıyor mu yoksa bir hata mesajı alıyor musun?
    Cevaplarını alınca devam ederiz.
    Umarım yardımcı olabilirim...

tmm dostum hallettim tesekkür ederim ilgin icin, suan sdc oyunun videolari kayboldu onu cözmeye calisiyorum...oyunu arkadastan aldim orjinal degil videolar icin bi yardimin dokunursa sevinirim, olmazsanda anlayisla karsilarim..

Bir sorunum var ne yazık ki ve bir türlü çözemiyorum ve umarım doğru düzgün anlatabilirim derdimi. Ilk öncelikle oyunda seçmiş olduğunuz aracı modifiye etmek için tıkladığımız "COSTOMİZATİON" giriyorum. Daha sonra arabanin performans özelliklerini arttırdıktan sonra geri gelerek hemen yanındaki seçeneği yani "AUTOSCULPT" i seçip ordan herhangi birine tıklayıp (lastikler ön veya arka tampon vs. ) uygulama yapcağım zaman "Zone" bölümü çıkıyor. ( zone 1 , zone 2 ... ) bunlar bende kapalı yani onları ileri geri yaparak istediğim şekli veremiyorum. Kapalı gibi gri şekilde duruyor. Oyunu bitireyim dedim bitirdim %100 hala açık değil. Ne ypmam gerekiyor bilen varsa benimle paylaşabilir mi acaba?

merhaba arkadaşlar bn carbona 3 gün önce başladım kırmızı bölgeye geldim ama oyuna girince '' NFSC.exe birsorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.''diyor

ekran kartı = ATİ HD5570
    RAM = 3.00 GB
    İşlemci = İntel pentrium D CPU 2.80 GHz [Yardımcı olursanız sevinirim.]

Benzer Başlıklar

1. NFS:MW sorunları & çözümleri
    bugman tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 812
    Son Mesaj: 08.07.2010, 16:40
  2. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 13:27
  3. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 20:06
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 11:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 02:35