PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 21 / 27 İlkİlk ... 11171819202122232425 ... SonSon
131 sonuçtan 101 - 105 arası sonuçlar

ya arkadaşlar ben bilgisayara format attıktan sonra fifa 2007 yi yükleyemedim 2,cd si winrardan çıkmıyo diyerleri çıkıyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim yada sadece 2,cd sini indirebileceğim bir link verebilirmisiniz

arkadaşlar ben yeni pc aldım ve dvd var dvd fifa 2007 oyununuda aldım takçalıştır özelliği kurulum için dosyaya tıkladığımda döngüsel bişey bişey diye bir uyarı veriyor lütfen yardımcı olun

Alıntı Orijinalini Gönderen: mayran Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar ben yeni pc aldım ve dvd var dvd fifa 2007 oyununuda aldım takçalıştır özelliği kurulum için dosyaya tıkladığımda döngüsel bişey bişey diye bir uyarı veriyor lütfen yardımcı olun
    Arkadaşım "döngüsel atıklık denetimi" diyor eminim. Bu da DVD'nizi iyi saklamadınız bozuldu demektir. DVD'yi güzelce bir silin yine olmazsa, DVD'yi pcye kopyalayın. Kopyalarken bozuk yerde duracak, sizde ne de duduğuna dikkat edin. Sonra durduğunda karşınıza çıkan yoksaya basın ve devam edin. Bundan da sonra o bozuk dosyayı internette(bu tür siteler var) bulun vve dizine kopyalayın. Sonrada pc'den oyunu kurun.

Alıntı Orijinalini Gönderen: flogin_17 Mesajı Görüntüle
    ya arkadaşlar ben bilgisayara format attıktan sonra fifa 2007 yi yükleyemedim 2,cd si winrardan çıkmıyo diyerleri çıkıyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim yada sadece 2,cd sini indirebileceğim bir link verebilirmisiniz
    Arkadaşım winrar'ı bilgisayara indirip bir de öyle çıkarmayı deneyin bence... Bazen CD'lerin adiliğinden de böyle sorunlar yaşanmakta.

Arkadaşlar fifa 2007 yi farklı yerlerde oynadım hep yavaş ve teknik olarak.Ama şimdi evime kurdum oyun çok hızlı diğerine göre evimdeki slow diğerlerinin fast inin bile 2-3 katı hızlı ve çok kötü bunun nedeni nedir acaba sizlerde de böyle hızlı mı?Ayrıca bunun bilgisayrın kaldırıp kaldırmamasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum sıkıntı takılma değil oyunun hızı.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. NFS:MW sorunları & çözümleri
    bugman tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 812
    Son Mesaj: 08.07.2010, 17:40
  2. pc sorunları ve çözümleri
    turk_empire tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27
  3. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 21:06
  4. ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
    Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35
  5. P2P yazılımları sorunları ve çözümleri..
    BoSS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.08.2005, 03:35