PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan 18 WOS Haulin Takılma Sorunu

Arkadaşlar 18 WOS Haulin oynarken birdenbire takılıyor ve bilgisayar hiçbir şekilde cevap vermiyor.Alt+Tab,Ctrl+Alt+Del vb. hiçbirşey etki etmiyor.Kasanın da hard diske erişim ışığı sönüyor ve ancak reset tuşu ile bilgisayarı başlatabiliyorum.Acaba donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bu sorun?Yardımcı olursanız sevinirim.Ekran kartım Radeon 9550.Kolay gelsin...

emreerdem07
    Misafir

belkide virüstür oyun kasıyomu yoksa herşey normalken mi oluo???? :?: :?: :?:

Hayır virüsle alakası yok.Yani oyun gayet normal gidiyoken yanından birkaç araba geçti mi orada takılıyo oyun ve bilgisayar hiçbir şekilde cevap vermiyo.Hiçbi tuş işe yaramıyo.Texture ayarını Low'a getirdim ama yine takılıyo.

ekran kartı sürücüsünün son sürümünü kurunuz.ayrıca oyunu silip tekrar kurun.DirectX 9.0c'yi kurmayı unutmayın.Sisteminizde virüs olmadığından eminseniz bunları uygulayın :!:

Oyunun Tamamiyle donanımsal Bir Hatadır Directx le falan Alakası Yok Olsa Oyunun Başında Atar OYundan Yapacağın Şey İse Oyunun Ayrların dan Texture lerinin Hepsini LOW yapmak Yani Bütün Ayarları Düşür Yada Ekran Kartı Radedon Olduğuna göre kesin 3d Ayaları Vardır Masaüstünün Herhangi Biryerine sağ Tıkla Özellikler de Sonrada Ekran Seçenekleri Ordan da Bi Şekilde 3D ayarlarını Bul Ve Düşür Sonra Bi daha dene Olması lAzım
    Saygılar

Benzer Başlıklar

1. Cs 1.6 takılma sorunu
    By4naconda tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 09.03.2010, 00:47
  2. Opera takılma sorunu
    Sauron tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.02.2007, 12:32
  3. takılma donma sorunu
    sonofisiris tarafından Donanım forumunda