PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Kesinlikle Electronic Arts FIFA MANAGER 2007 yi tavsiye ederim!!! Hemen hemen hepsini oynadım ama bunun kadar çekici olanı yok! Türkçe yamayı da indirip kurarsan tadına doyamazsın!

Alıntı Orijinalini Gönderen: ethernity Mesajı Görüntüle
    Kesinlikle Electronic Arts FIFA MANAGER 2007 yi tavsiye ederim!!! Hemen hemen hepsini oynadım ama bunun kadar çekici olanı yok! Türkçe yamayı da indirip kurarsan tadına doyamazsın!
    Sana katılıyorum ama fm 07 yi de dene fm 07 yi daha çok seversin belki

ben yıllardır fm yani footbal manager oynarım cm olduğundan ve sonra fm ye döndüğünden beri. ancak şunu söyleyebilirim fifa manager 2007 inanılmaz bir oyun. inanılmaz derecede ayrıntılı. bazı özelliklerini sana yazayım ne kadar ayrıntılı ve inanılmaz olduğunu gör.

1 maçları 3 d formatında izleyebiliyorsun.
    2 pazarlama denilen bölümde atkı gibi ürünlerin satışını ve hatta üretimini kulüp adına sağlayabiliyorsun. stad panolarını kiralayabiliyorsun bilet fiyatlarını tribün tribün ayarlıyabiliyorsun. kombine bilet satışlarını tribünlere göre ayarlayabiliyorsun.
    3 kendine sıfırdan stad yapabiliyorsun. bu stadın aklına gelebilecek her türlkü özelliğini sen belirliyorsun kaç kat olacağı kapalımı açıkmı olacağı kaç kişilik olacağı koltukların rengini yapı malzemesini herşeyini. ve güzel tarafı bu yaptığın değişikliklerin hepsini birebir görüyorsun. yani stadın şeklini görebiliyorsun yaptığın değişikliklerle.
    4 kendine dünyanın dört bir yanında genç kampları kurup oyuncular keşfedebiliyorsun.
    5 oyunun içinde bir cincity var burada kendine yeni binalar yapıyorsun bu binalardan para kazanıyosun. ve bina çeşitleri o kadar fazlaki alışverişmerkezinden otele havaalanından apartmanlara lunaparktan genç yetenek merkezlerine ne ararsan var.
    6 halka açılma kredi alma stad sponsoru alma gibi bir çok sponsor avantajları var.

ve daha sayamadığım bir sürü özellik var. kısacası oynayacaksan fifa manager 2007 oyna. ancak biraz bağımlılık yaratabilir

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: ngage Mesajı Görüntüle
    Sameducer e katılıyorum bu oyun sanırım bitmiyor bitiyorsada biraz zor bitirirsin ama senin bu işten vazgeçeceğin yok herhalde inadım inat diyorsun ne diğim kolay gelsin...
    ama ben2047 yılındayım hala bit miyo sanırım 2100den sonra sapıtıyomuş arkadaş sölemişti 2114yılından sora 2115yılına geleceğine başa dönmüştü ben de görmüştüm hemde ama hepsinde olcak diye bişey yok tabiki
    saygılar...

fifa menejer 2007den bahsediyorum vede tr oynuyom hemde süper tr yapmışlar

Benzer Başlıklar

1. en iyi futbol oyunu ??
    hunter13 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 05.11.2007, 23:04
  2. Türk Oyunları Hakkında?
    Nemesis_54 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 11.10.2006, 22:52
  3. norton 2007 sec.suıte ıle mc affe 2007 total protectıon