PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 11 / 37 İlkİlk ... 78910111213141521 ... SonSon
183 sonuçtan 51 - 55 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: BySauron Mesajı Görüntüle
    Hüsami abi ama eskiden beri unutamadığım oyun ve halen oynadığım oyun Mario:-):-) o prensesi kurtarmak için az uğraş vermedim:-)
    ben onu ilk oynadığımda piyasada bilgisayarın b si yoktu ozamanlar ateride oynamıştık o oyunu 1992 ydi yıllardan da bilgisayarda renkli ekranı bırak yeşil ekranlar vardı sadece millet onlarla oynuyordu o son bölümü geçmek için çok uğraşıyorduk

En eski oyunlardan mortal kombat(11-13 sene önce oynadım) midtown madnes(Buda 7 yaşımda internette oynadığım oyundu) caunter strike and half life(8 sene felan oldu) bi tane araba yarışı vardı onun adını unuttum bide ilk 3 boyutlu oyun doom3 dü galiba.Benim zamanımda bunlar vardı.
    Knight Online
    Akara
    KoLiq

midtown madnes ben küçükken en gerçekçi gördüğüm araba oyunuydu halende oynuyorum
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

özellikle Monster Truck Madness deli gibi oynardım ya

http://www.inndir.com/Pacman_3000-12767p.html pacman çok efsanevi sistem gereksinimine bakın böle sistem var mı ki şuan

Benzer Başlıklar

1. Yaptım değişikler tekrar eski haline dönüyor !!!!
    _DaY_WaLkeR_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 01.09.2010, 01:35
  2. Acil yardım telefondaki yazı fontu nasıl eski haline gelir
    gokhans18 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 20.12.2006, 17:40
  3. parçalara ayrılmış dosyayı nasıl eski haline getiririm.
    gokturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.07.2006, 13:20
  4. bios eski haline getirme
    barbo07 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 15.06.2005, 09:04