PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Fifa 2008 TuŞ Sorunu

Ya ArkadaŞlar Bİ Hevesle Gİttİm 2008 İ Aldim Ama Oynarken 3 Tane TuŞa Bİrden Basamiyorum Hem Hizli KoŞup Hemde Çapraz Gİdemİyorum Bunun Nedenİ Nedİr Fifa 2007 De Hem Çapraz KoŞup Hemde Şut Çekebİlİyodum Yanİ 5 TuŞa Basiyodum Ama Bunda Nİye Bole Anlamadim

Oyundandir Dedİm Cd Yİ ArkadaŞtan Aldim Ona Sordum Ayni Sorun Varmi Dİye Yok Dedİ Yanİ Oda 2007 Dekİ, Gİbİ 4 5 TuŞa Bİrden BasabİlyormuŞ
    Ya ArkadaŞlar Bİ Yardim Edİn Oynayamiyom Kasa Dan DÜt DÜt DÜt Seslergelİyo 3 TuŞa Basinca Gicik Ooldum
    Bİ Yardim Edİn Yaa

arkadaşım yapişkan tuşların aktif olabilir.Yapışkan tuşları iptal etmeyi dene...

Alıntı Orijinalini Gönderen: ekselans_s Mesajı Görüntüle
    Ya ArkadaŞlar Bİ Hevesle Gİttİm 2008 İ Aldim Ama Oynarken 3 Tane TuŞa Bİrden Basamiyorum Hem Hizli KoŞup Hemde Çapraz Gİdemİyorum Bunun Nedenİ Nedİr Fifa 2007 De Hem Çapraz KoŞup Hemde Şut Çekebİlİyodum Yanİ 5 TuŞa Basiyodum Ama Bunda Nİye Bole Anlamadim

Oyundandir Dedİm Cd Yİ ArkadaŞtan Aldim Ona Sordum Ayni Sorun Varmi Dİye Yok Dedİ Yanİ Oda 2007 Dekİ, Gİbİ 4 5 TuŞa Bİrden BasabİlyormuŞ
    Ya ArkadaŞlar Bİ Yardim Edİn Oynayamiyom Kasa Dan DÜt DÜt DÜt Seslergelİyo 3 TuŞa Basinca Gicik Ooldum
    Bİ Yardim Edİn Yaa
    dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum.hem de ilk yarı yani sağ tarafa giderken oluyor bu ikinci yarı olmuyor sol tarafa giderken.çözemedim ama vista da n kaynaklandığını düşünüyorum.sende de windows vista mı yüklü

bendede atillabjk90 daki sorun var sağ yön tuşu çalışmıyo hiç bi şekilde gamepad ve klavyede denedim olmuyo bu sorunun çözümünü bulan arkadaş varsa paylaşsın lütfen

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bende XP var ama problem aynı. Çözebilen yok mu?

Benzer Başlıklar

1. fifa 2008 de ki yenilikler
    cemal_85 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 35
    Son Mesaj: 03.11.2007, 11:38
  2. Fifa 2008 Haber/
    eLeCTiVe tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 41
    Son Mesaj: 02.11.2007, 22:24
  3. fifa 2008 indirdim
    bakocan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1