Call of Duty 4 (Modern Warfare) - Sorular ve Çözümler -
20.11.2007, 01:55
Call of duty 4 oynayan arkadaşlara sesleniyorum.Bu bölüm Act 2 de One Shot One Kill.Ben buraya kadar geldim bu bölümü 3 4 gündür oynuyorum geçemiyorum burasını acaba nasıl geçebilirim.Bu bölümü geçen bir arkadaş varsa nasıl geçtiğini anlatırsa çok sevinirim.
bak ordan direk ilerle adamların bi kacını oldur ama derin catismaya girme oldure oldure durmadan saga dogru kos orda bi gorevin yok cunku orası cok kalabalık dusmanla dolu sadece oldurerek kos arabalarada yaklasma patlayıcı var o karsıda gordugun arabaları gec apartmanlara dogru git .. umarım yardımcı olur
Low'da rahat oynarsın biraz kasabilir ama rahat oynanır. Ben o bölümü biliom Çernobil adı orda adamlarla uğraşma 2-3 ünü indir yürümene bak istediği yere git.
koyduğum resimin kalitesi düşük jpeg yaptığım için grafikler mükemmel ve oyunun geçtiği ülkeler tam olarak bilmediğim bir arap ülkesi azerbaycan rusya oyunun sonuna geldim ama bir kere daha oynamayı düşünüyorum çünkü oyun süper sakın resme aldanmayın grafiklere laf yok.Arkadaşlar birde ben bu başlığı geçilmeyen bölümler için açtım lütfen kırıcı olmayalım yardımı oluyor bitiren arkadasların...