PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 123456 ... SonSon
34 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

1- bahsettiğim CS başlığı açan arkadaşımıza cevap değil öneri niteliğindeydi.
    2- bunun cd sini hiç bir yerde bulamazsın.
    3- en son 4 part halinde verdiğim harita ve yamaları yükleyip yüklememek size kalmış. her iki durumda oyuna girerek ne demek istediğimi anlarsınız.
    4- yazdığım hatırlatmaların hepsinin arkasındayım ve verdiğim yamaları yüklemeden konsolu açabilirseniz istediğiniz komutu yazabilirsiniz.
    5- hatırlatırım; konsola yazdığınız bazı komutlar oyunu bozmakta hatta bazen oyundan düşmenize neden olmaktadır.

Unhappy

arkadaşım silip tekrar ytükledim ama aynı hatayı tekrar verdi ..... neden oalblir acil yardım please.....

arkadarşlar soruna çözüm bulan var mı yha ben başka forum sitelerde duyudğuma göre v26 patch oynayanlarda böle bi sorun çıkmıyormuş kardeşler.....bi deneyin derim.....
    http://baltgames.lv/v2/downloads/299 oyunu silin sonra tekrar kurun sonra yamyı kurun snrada sxe kurun ..... bi de böle deneyelim.... sxe deli etti bizi....

olmuyor olmuyor klavyeyi kırdım sinirden olmuyor offfff yapan varsa irtibata geçsin arkadaslar brk_alm@hotmail.com

Benzer Başlıklar

1. Counter-Strike 1.6 Class C Hatası
    JaMaL tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.07.2011, 01:37
  2. Counter-Strike hatası
    specialcafe tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.03.2007, 23:52
  3. Counter-Strike 1.6 da bot.
    Romeo_4ever tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4