PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation lütfen yardım call of duty 4 sistem ayarlarını düşürme

call of duty 4 ü sorınsuzca yükledim ,crackını yaptım sonra oyunu açarken aşağıdaki yazı geldi.sanırım ekran kartı desteklemiyo diyo ama arkadaşım bana senin bilgisayarla low da oynarsın dedi.işte bu ayarlara nerden girebiliyorum.low a düşürmem lazım...

'ıt appears that call of duty 4:modern warfare did not quit properly the last time it ran.
    do you want to run the game in safe mode?
    this is recommended for most people.ıt will change your system settings but not your controls.
    evet-hayır-iptal'

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Bu uyarı destekleyip desteklememesiyle alakalı bir şey değil. Uyarıda şu yazıyor.

Görünüşe göre Call of Duty 4 geçen sefer çalıştığında düzgün bir şekilde kapatılmamış. Oyunu güvenli modda açmak istermisiniz?
    Bu çoğu kişi tarafından tavsiye edilmektedir. Bu sizin sistem ayarlarınız değiştirecektir ama kontroller aynı şekilde kalacak.

Yani burda demek istediği oyun geçen sefer doğru düzgün kapanmadığı için ya da bilgisayar öyle algıladığı için sizin sistem ayarlarınızı resetleyip güvenli bir şekilde çalıştırmak istiyor. Ama evet'e tıklarsanız daha önce oyunda ayarlamış olduğunuz görüntü ve çözünürlük gibi ayarlar sıfırlanıyor. O yüzden orda çoğu kişi tarafından tavsiye ediliyor yazsa da siz her seferinde "hayır" ı tıklayın.

Bu arada evet veya hayır'ı tıkladıktan sonra oyun açılıyor mu? Eğer açılmıyorsa o zaman sisteminizle ilgili bir sorun olabilir. Bir de ekran kartınızın modelini yazar mısınız lütfen?

arkadaşlar aynı hata bende oluyor evete basıyorum oyunu açmıyor hayıra basıyorum yine açmıyor yardımcı olursanız sevinirim (ekran kartım NVIDIA 1 GB GDDR2 8600GT)

sisteminin özelliklerini belirtirsen daha faydalı yorumlar alabilirsin işlemci,ram,ekran kartın nedir?bunları bilmeden yapılacak yorumlar normal şartlarda bu oyunu rahatca oynanan sistemler için yapılan yorumlar olacaktır yani senin sorununa çözüm bulması biraz zor olabilir.

Cool

Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz2.00 GB RAMWindows XP Professional Sp3sistem özelliklerim bunlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.07.2008, 19:05
  2. Call of duty dil sorunu lütfen yardım
    hunter_fella tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.12.2007, 09:03
  3. call of duty 2 yardım
    minmond tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.06.2007, 20:28
  4. Call Of Duty 2 Hile Sorunu Yardım Lütfen