PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation 2009'da yeni bir bomba ...

Aldığım haberlere göre 2009'da SİMS 3 piyasada... Müthiş bir simülasyon harikası olan sims serisinin 3.sü de yolda walla şimdilik resimleriyle idare ediyoz ama... Kısmetse... Bizimde elimize geçer...
    ---THUGY---

haberin kaynağı ???

malum olmadıysa sana kaynağını öğrenebilirmiyiz. zira resmi sitesinde herhangi bir açıklama yapılmamış... http://thesims2.ea.com/

Alıntı Orijinalini Gönderen: dadsoull Mesajı Görüntüle
    selam ya arkadasım googleye sıms3 yaz gor kaynagı yapamıyorsan barı ben verem lınk hemde bı suru (aramasını bılmıyorsan barı mualefet yapma )
    Google'ye SIMS3 yazdım resmi sims sayfasından hiçbir sonuç yok, bir sürü dandik site geldi, sizi bilmiyorum ama bu sayfaların benim için bir değeri yok. eğer oyun yapılıyorsa mutlaka yapımcıları yaygara koparacaktır. bunu sır gibi saklamazlar... bu arama sonucunda çıkan sayfaların haber kaynağı değeri yok benim için...

Post Sims 3

bu gerçek sims3'e aitmi bilmem ama başka bir sitede sims3 başlığı altındaydı bende sizle paylaşmak istedim.
    ama çok gerçekçi yaa

inşallah biran önce çıkarda merakımızdan kurtuluruz...
    ---THUGY---

arkadşlar o resimlerin hepsi hayal ürünü şuan'a kadar resimleri yayınlanmadı ama bekliyoruz ea oyunu türkçe yapıcak onuda sölim ve bundan sonraki oyunalrıda türkçe olacakmış ve sims 3 yapay zeka olacak enerji ve tuvalat ihtiyaçları hemen gelmicek ayrıca ea 2009 da çıkacak dedi ama sorun çıkmassa

Benzer Başlıklar

1. call of duty bomba bölümü
    WindowsPC tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.05.2007, 21:12
  2. bomba haber! msn'de dünya'da 5. sıradayız...
    playbo_y tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 14.04.2006, 19:36
  3. işte bomba!!! Huzurlarınızda ATİ X1900
    drk_m tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 25.01.2006, 00:18
  4. bomba gibi geri sayıyor ve kapanıyor
    melihmirac tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 27.02.2004, 21:31