PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Oyunlar
Bu Sayfayı Yenile mx440 ve opengl sorunu
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski
Forum Gurusu

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 22.07.2008, 18:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: DraqoniquE Mesajı Görüntüle
...tam oyuna girecekken sanki arka planda 10-15 tane yoğun işlemci gereksinimi olan program çalıştırmışım da, önce o programların işini bitirmesini bekliyormuş gibi kasıldı makine...
görev yöneticisi açıkken ilk yazında yaptığın işlemleri tekrarlayıp işlemciyi sömüren uygulamaları resimli olarak buraya aktarabilirmisin. pc yi neyin kastığını gözümüzle görelim böyle beklemekle olmaz. pc kasmadan önce görev yöneticisi ekranında cpu simgesine iki kez tıkla ki en çok işlemci kullanan uygulama-lar başta sıralansın sonra ekran görüntüsünü al.
Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski
Forum Gurusu

sezaikuyu Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İstanbul
Varsayılan 22.07.2008, 19:14

Son sürücünün mx440 gibi eski nesil bir kartta stabil çalıştıracağını biliyor musunuz?
Bence nvidia'nın değil de kartınızın üreticisinin sitesinden karta özel sürücüyü kullanmalısınız.
enzer bir sorunla karşılaştığımda çözümü böyle üretmiştim.

Çin atasözü der ki;
Çalışıyorsa kurcalama.
Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski

DraqoniquE Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 22.07.2008, 19:23

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
görev yöneticisi açıkken ilk yazında yaptığın işlemleri tekrarlayıp işlemciyi sömüren uygulamaları resimli olarak buraya aktarabilirmisin. pc yi neyin kastığını gözümüzle görelim böyle beklemekle olmaz. pc kasmadan önce görev yöneticisi ekranında cpu simgesine iki kez tıkla ki en çok işlemci kullanan uygulama-lar başta sıralansın sonra ekran görüntüsünü al.
arka planda çalışan cpu yiyecek bir uygulama yok ki.. örneklemek için söyledim sadece. Bilgisayarda sadece cs kuruluyken de aynı şeyi yaptı, tertemiz, dumanı üstünde formatlanıp OS kurulmuş durumdayken.

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: sezaikuyu Mesajı Görüntüle
Son sürücünün mx440 gibi eski nesil bir kartta stabil çalıştıracağını biliyor musunuz?
Bence nvidia'nın değil de kartınızın üreticisinin sitesinden karta özel sürücüyü kullanmalısınız.
enzer bir sorunla karşılaştığımda çözümü böyle üretmiştim.
ama nvidia'nın sitesinden indirdiğim sürücü benim kartım için yani kartın serisini modelini vs seçip yaptım zaten kart üreticisinin sitesine baktım ama benim kartım için bir link dahi bulamadım. kaldı ki daha 2-3 hafta önce format atmıştım aynı sürücüyü kurmuştum, ama ne olduysa 4-5 gün öncesine kadar sorun yoktu, şu anda var.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
OpenGL sorunu kskaan Donanım 3 21.03.2006 01:37
openGL sorunu mesutugur73 Oyunlar 5 29.01.2006 13:49
geforge4 mx440 128mb sorunu acil yardim ugurcetinel57 Donanım 3 11.01.2006 19:59
OpenGL sorunu promar Donanım 2 21.12.2005 13:19
S.C. Pandora Tomorrow-geforce4 mx440 sorunu trigger Oyunlar 11 20.06.2005 00:18

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

129 gösterim, 8 yanıt

769 gösterim, 9 yanıt

128 gösterim, 13 yanıt

7 gösterim, 2 yanıt

360 gösterim, 19 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt

11743 gösterim, 10 yanıt

16 gösterim, 1 yanıt

2 gösterim, 0 yanıt

534 gösterim, 5 yanıt

138 gösterim, 4 yanıt