PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    En son Ekran Kartı alıyordum.

Smile Yeni online Futbol Oyununuz

Bu sitede PES tarzı online olmak üzere mükemmel grafiklere sahip bir oyundan bahsediyoruz.Kurulum veya indirme gerekmeyen bu oyunda bu siteden girip üye oluyoruz ve online maç yapmak için 10 Mbit internetlerde 40-30 saniye bir Java kurulum İşlemi,1 Mbit internetlerde 1-2 dakika kadar bir bekleme süresine katlanarak oyunmuzu rahat bir şekilde oynuyoruz.Girin bakın bana hak vereceksiniz.Ramim yetmiyor yeni futbol oyunlarına diyorsanız buraya bir bakın.
    Online olduğu için oyunda level atlama ve atladığınız her levelde oyuncularınıza skill puanları geliyor.

Burda rastgele seçilen bir kullanıcıyla:
    Power Soccer - Multiplayer action soccer in your browser

Burada ise arkadaşlarınızı seçerek dostluk mücadelesi yollayabileceğiniz:
    Power Soccer - Multiplayer action soccer in your browser

Aman buda flaş oyun gibidir deyip geçmeyin uzaktan yakından alakası yok flaş oyunlarla tamamen 3 boyutlu ve bence Pes3 kadar grafik yapısı varr..
    İYİ OYUNLAR

Miniclipin yaptığı oyunlar gerçekten kalite kokuyor bu oyunuda boş bir vaktimde deneyeceğim.İlk okuduğumda Vestelin yaptığı futbol oyunu aklıma geldi hani şu 22 kişinin bağlandığı ama anladığım kadarıyla bu oyunu karşılıklı 2 kişi oynuyor.Paylaştığınız için teşekkürler...

Not: Bende burdan yeni bir başlık açmak yerine Miniclipin yaptığı Commando 2 oyununu herkese tavsiye ediyorum restore edilmiş Metal Slug diyorum dahada birşey demiyorum.Konu dışına çıktım ama yeni bir konu açmak yerine burda belirtmek istedim.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer

Olur tabii ki ama bence miniclip bence de çok kaliteli bir şirket ayrıca flash oyunlara da 3d kavramını getirdi.Yani artık o 2d oyunlar tarihe karışacak gibi geliyor bana...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer

Oyunu o kadar büyütmüşler ki bir pcnet gurubu olarak multiplayer bölümüne hücum ederek kendine güvenenler maç yapabilirler.

Alıntı Orijinalini Gönderen: _Axell_ Mesajı Görüntüle
    Olur tabii ki ama bence miniclip bence de çok kaliteli bir şirket ayrıca flash oyunlara da 3d kavramını getirdi.Yani artık o 2d oyunlar tarihe karışacak gibi geliyor bana...
    Aslında interneti açarsınız flash oyun oynamak aklınıza geldiği zaman eğlenmek yada vakit geçirmektir amaç.Flash oyunlarında en büyük özelliği oynanabilirliktir.Miniclip oynanabilirliği yapıp grafiğide yapabileceği en iyi şekilde yapıyor.(Flash oyun için)Diğer firmalardanda farklı kılan özelliği bu bence...
    Ayrıca miniclipten sonra http://www.teagames.com/ sitesini öneriyorum çok eğlenceli oyunları bünyesinde barındırıyor.Eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir site.

Benzer Başlıklar

1. online futbol oyunu
    LuckyLaki tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 43
    Son Mesaj: 08.03.2008, 17:27
  2. Online futbol
    emreerdem07 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.06.2007, 22:55
  3. Buyuk bir Futbol forumu, turk futbol sevenler icin guzel yer
    recrec tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2