PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Knight Online'da pc'im çok fazla donuyor sistemim şöyle

Arkadaşlar pc'im özellikleri aşağıdaki gibidir. Pcmi tam 3 yıl önce aldım ve aldığımdan beri hiç format atmadım. Bu yüzden heraldeki artık knight online oynarken bile çok fazla donma yaşıyorum. 15sn, 20sn falan takılıyo sonra yeniden açılıyor. Tavsiyelerini aldığım kişiler genellikle format at, ekran kartı driverını güncelle falan dedi. Sizinde değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Pcnet üyelerine ve Mod.larına çok tşkler.

CPU Türü: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)
    Anakart Adı: MSI PM8M3-V (MS-7211) (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
    Anakart Çipseti: VIA P4M800 Pro
    Sistem Belleği: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Şöyle ki, KO gibi çok yüksek grafik donanım istemeyen bir oyun. O bakımdan bilgisayarınıza hayrına bir format atıp sıfırdan işletim sistemi üzerine tekrar KO'yu kurarsanız bir problem olmadan devam eder diye düşünüyorum.
    Çünkü bende zamanında WoW oynarken, WTF adı verilen oyunun bilgilerinin saklandığı klasörü temizleyince takılmalar önemli ölçüde azalıyordu..

Öncelikle değerli yorumunuz için çok tşkler. Bişey sorucam benim Knight D'de ,windows C'de yüklü D ye format atmadan sadece C'ye format atsam knight düzgün çalışırmı ?
    Tekrardan yüklememe gerek varmıki?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

gerek olmaz tabii ki yeniden yüklemenize, ancak knight'ın problemi kendi içindeki kabarmış bir dosya ise, formatın size bi fayfası olmaz. Onu demek istemiştim..

donma olayları tam olarak nerde oluyor sadece maradonda pazar bölümlerindemi yoksa oyunun tamamındamı.bilgisayarının ekran çözünürlüğü ile knight online optiondaki çözünürlük eşitmi eğer eşitse bilgisayarının ekran çözünürlüğünü düşür birde öyle dene.
    En son Darking17 tarafından düzenlenmiştir: 23.01.2009 17:57