+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: grid:nasıl bi oyun nasıl bişey??
-
16.06.2009 13:53 #1
grid:nasıl bi oyun nasıl bişey??
arkadaşlar bu grid bu kadar zor mu ya.anında araba parçalanıyo.oyundaki taktik ne?virajlarda gaza basmadan mı döncez?yoksa drift mi yapcaz?yoksa 50 yi geçmicez mi?ben drift yapıyom ama genelde araba çarpıyo

Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.
Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını
Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden
Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına
nvidia kullanıyosan tıkla
ATATÜRK İÇİN TIKLA
-
16.06.2009 14:01 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul-Beykoz
grid gelmiş geçmiş enbaba arabayarışı simulasyon oyunudur asla 250km ile giderken viraja girmezsin nfsdeki gibi virajalarda yavaşlıyacaksın ve önden çeker araba kullanmanı tavsiye derim arka çekişler çok kayıyo virajlarda drift yaparken en iyi dirifti toyotanın 1986 model olan arabası yla yaptım ben diğer leriylede çok denedik ama başka tüür bi arabayla beceremedik arkadaşta onla yaptı ayrıca takım halinde yarışmakta ayrıca çok zevkli istanbul parkta oynarken millete nal toplatıyordum taktik ve strateji çok önemli viraja gelirken çok geç fren yapıp tam virajdan çıkarken gaza yüklenmelisin erken yüklenirsen spin atarsın haberin olsun
-
16.06.2009 14:50 #3
bugün oyuna yeni başladım ve şu an ısınmış durumdayım.kendime şöle bi taktik geliştirdim.inşallah her arabada olur.mesela viraj sola doğru.hızla viraja gelmeden sağa yaklaşıyorum tam viraj başlarken sola dönüp el frenine basıp gazlıyorum.çok süper dönüyo.
Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.
Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını
Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden
Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına
nvidia kullanıyosan tıkla
ATATÜRK İÇİN TIKLA
-
16.06.2009 14:54 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul-Beykoz
işte zaten sorunda orda bu nfs değil bi arabayla yaptığın şeyi başka arabaile yapamıyorsun
-
16.06.2009 19:02 #5
yakpanın dediği gibi viraja girmeden fren yapıp dönerken gazlayacaksın yoksa spin atar veya kaydırıp yoldan çıkarsın.
Benzer Başlıklar
-
Bir Oyun Üretseniz Nasıl Bişey Yapardınız ?...
kursunasker_2005 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 19.04.2009, 08:53 -
enteresan bişey. nasıl yapılıyor bu?
magos tarafından Yazılım forumundaYanıt: 17Son Mesaj: 04.10.2006, 22:09 -
Bios nasıl bişey?
erdemcelikkoc tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.11.2003, 22:31 -
php nasıl bişey
ss tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 39Son Mesaj: 04.07.2003, 02:02

Alıntıyla Yanıtla

Arkadaşlar Lfen zamanım kısıtlı yorum...
Bugün, 18:41 / Donanım