PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Age Of Empires 3 hakkında

Merhaba Arkadaşlar

Age of empires 3 hakkında bazı sorularım olucak arkadaşlar sizlere.

1 - V. çağa neden geçemiyorum ana evde simgesi bile çıkmıyor IV. ye geçiyorum sonra V çağı çıkmıyo 6. leveldeyim acaba bununla bir ilgisi varmı??
    2 - level atladıkça oyun bana yeni birşeyler veriyormu veriyorsa onları ne şekilde açabiliyorum değerlendirebiliyorum eğer yeni bir şey vermiyorsa bence aoe 3 çok sıkıcı bir oyun
    3 - Kuleleri falan sınırlı sayıda yapıyor oyun bu şekildemi yoksa yine level atladıkça onunda sayısı artıyormu
    4 - Age Of Mythology almayı düşünüyorum önerirmisiniz 3 e göre nasıl bir oyundur ??
    5 - Bide hangi askeri çok daha fazla kullanıyorsunuz??

Teşekkür ederim

1.oynadığın oyun korsan ve crackli olduğundan olabilir.
    2.evet çağ atladıkça sana ödül veriyorlar.bunu yeterli kaynağı topladıktan sonra merkez bina ya tıklayıp seçeneklerden ödülünü alabilirsin.age of empires alıştığın zaman hiçte sıkıcı bir oyun değildir tavsiye ederim.
    3.tam anlayamadım
    4.age of Mythology age of empires 3 ten önce çıktığı için grafikler pek te güzel değil age of empires 2 gibi diyebilirim.
    5.askeri gücü en yüksek olan askerler spahi ve janissary lerdir spahi özel bir asker olduğu için onu factory olmadan üretemezsin

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım

v.çağ 4000 food ve 4000 coin ister eğer bunları tamamlayamadıysan v. çağı açamazsınız.tabi bunun için town center ınızın sağlam bi şekilde yerinde durması lazım.başka türlü açamazsınız çünkü.benim anlamadığım 82.level a geldim bu oyun halen bitmiyo nasıl bitcek çok merak ediyorum fikri olan varsa söylesin lütfen

Benzer Başlıklar

1. AGE OF EMPIRES GIF
    IcEmAN- tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 21.05.2010, 01:51
  2. Age of Empires 3
    aswerth tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.04.2008, 20:40
  3. age of empires 2
    msener93 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1