PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: Far Cry2

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Varsayılan Far Cry2

Arkadaşlar farcry eski denebilecek bir oyun ancak bir türlü oynama fırsatı bulamamıştım ve indirip oynamaya karar verdim. Oyunu kurdum oyun açıldı ancak ana menüde single ya da solo play yok mutiplayer var. Ben de bir ağ falan üzerinde olmadığımdan tek makine var. Story mod'a da baktım konu anlatıyor beni bir cip'in üzerinde gezdirip duruyor.

Bu oyun sadece multiplayer ya da online oynanan bir oyun falan mı.. 1.yi de oynamadığımdan oyun karakteri hakkında bilgim yok.

En son intricate tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2009 02:12
    PhenomII X4 955 8 MB, Zalman CNPS10X CPU Fan, Gigabyte MA785GMT-UD2H, Sapphire HD6870 1GB, 2*2GB HiLevel DDR3 1600 MHz, Samsung 320GB 16M SATA2, LG 22XNS40 DVD-RW, Samsung P2250 2ms DVI LCD Monitor, NetMaster CXC-150(uydunet modem), OCZ stealthxstream 600W PSU, Minton kasa, VESTEL HT-728DT 5+1 hop seti (5*20W+60Wwoofer)--Windows 7 64bit Ultimate,

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

yoo solo oynayabilirsin ama başlangıçta new story ile bir giriş oluştur

Thumbs up

far cry hem single hem de multi player oynanabilen bir oyun..
    ancak şunu ısrarla belirtmek isterimki far cry 1 i oynamadan 2 yi oynama. far cry 1 benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi oyun. mutlaka oynamalısın. ben 7-8 kez bitirdim o oyunu. ve kesinlikle 1. oyun 2.den daha iyi. 2 yi ister oyna ister oynama. ama 1 i mutlaka oyna derim... ayrıca bu oyunların türkçe yaması da var. indirirsen işine yarayabilir...