PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Oyun açmaya kalkınca..

Windows Xp Sp3 yüklü bilgisayarımda Sapphira 256 Mb DDR4 ekran kartım var. Daha evvel defalarca kurduğum oyunları bazen kurduğum halde aşağıdaki sıkıntıyı oluşturuyor.

Bazı Xp kurulumlarından sonra mesela Crysis'i kurup açmaya çalıştığımda tutuk tutuk açılıyor. Yani ilk açılışta mesela yuvarlak birşey çıkıyor, ardından Crytek logo animasyonu.. Ama zzzııtt, zzzıııtt, zzıııttt gibi kesik kesik sesler çıkartıyor ve görüntü de kesik kesik geliyor. İnşallah anlatabilmişimdir. Grafik kartı sürücüsünü tekrar yükledim, aynı sorun yine var. 2 Crysis oyununda da aynı sonuç.. Sizce sebebi ne olabilir. Makinenin içindeki tozları da az evvel aldım kompresörle.. Grafik kartı ayarlarından desem, Catalist Control Center üzerinden ufak değişiklikler yapıp denediğim halde olmadı..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: burgutex Mesajı Görüntüle
    Windows Xp Sp3 yüklü bilgisayarımda Sapphira 256 Mb DDR4 ekran kartım var. Daha evvel defalarca kurduğum oyunları bazen kurduğum halde aşağıdaki sıkıntıyı oluşturuyor.

Bazı Xp kurulumlarından sonra mesela Crysis'i kurup açmaya çalıştığımda tutuk tutuk açılıyor. Yani ilk açılışta mesela yuvarlak birşey çıkıyor, ardından Crytek logo animasyonu.. Ama zzzııtt, zzzıııtt, zzıııttt gibi kesik kesik sesler çıkartıyor ve görüntü de kesik kesik geliyor. İnşallah anlatabilmişimdir. Grafik kartı sürücüsünü tekrar yükledim, aynı sorun yine var. 2 Crysis oyununda da aynı sonuç.. Sizce sebebi ne olabilir. Makinenin içindeki tozları da az evvel aldım kompresörle.. Grafik kartı ayarlarından desem, Catalist Control Center üzerinden ufak değişiklikler yapıp denediğim halde olmadı..
    ekran jkartuı sürücüsünü kaldır catalist ceneteri kurma direk sürücüyü kur ayrıca ddr4bellek yok birde bilgisyarın sıcaklık değerlerine bak

Bilgisayar sıcaklığı 34 derece. Ezberden konuşma; bu grafik kartının özelliği GDDR4 olması.. İlla ki ters bişey söylemesek içimiz rahat etmez zaten.. CCC kaldır, direkt sürücüyü kur diyorsun.. Onu nasıl yapacaz? Zaten sürücü cdsi koyup 2 lisans onayı verdikten sonra kendisi bütün herşeyi yüklüyor. CCC yüklerken "hooopp birader, sen dur, yüklenme" mi diyeceğiz? Teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: burgutex Mesajı Görüntüle
    Bilgisayar sıcaklığı 34 derece. Ezberden konuşma; bu grafik kartının özelliği GDDR4 olması.. İlla ki ters bişey söylemesek içimiz rahat etmez zaten.. CCC kaldır, direkt sürücüyü kur diyorsun.. Onu nasıl yapacaz? Zaten sürücü cdsi koyup 2 lisans onayı verdikten sonra kendisi bütün herşeyi yüklüyor. CCC yüklerken "hooopp birader, sen dur, yüklenme" mi diyeceğiz? Teşekkürler.
    1.si ezbere konuştuğum yok

2.si söylenenlere inanmayacaksan boşuna sorma

3. ters birşey söylemedim

4. sü ccc kurulmadan sadece ekran kartı kuruluyor ben 7 senedir ati kullanıcısıyım biliyorum bu işin nasıl olduğunu sen yapamıyorsan o senişn beceriksizliğin diyecem ayıp olacak demiyorum

5.si madem ezbere konuşuyorum kendin yap ohalde

Arkadas baya fırça attı bize
    En son BySauron tarafından düzenlenmiştir: 08.03.2010 22:51
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. Rapidshare İçin Modem Kapatıp Açmaya Gerek Yok
    MeHMaTRiX tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 25.03.2011, 18:55
  2. Dosyayı ağda paylaşıma açmaya çalışırken hata.
    kyplus tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.02.2007, 11:08
  3. anti virüs, firewall port açmaya engel mi?
    sistem06 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.12.2006, 14:49
  4. Msn'de kamera açmaya çalıştığımda çıkan hata
    o_cilek tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 16.09.2006, 01:17
  5. peki format atmaya kalkınca format sonlandıran neden ne?
    GAREZ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.08.2006, 13:58