PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Peki diğer oyunlar ne durumda? GTA 4 dışında oyunlarda kasma sorunu yaşyor musun yoksa sadece GTA 4 mi oluyor?
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

Rivatuner programını yükleyip ekran kartınızın kaç bit olduğunu yazınız

Arkadaşım GTA 4 ü alıcaksan orjinal alıcaksın çünkü benim bilgisayarıma ben format attım bomboş pc korsan cdyle yükledim ayarlar low da da high de de olsa aynı kasıo alt+tab yapıp oyuna griorm kasma 5 dk boyunca 0. high ayarda bile.Bizim korsancıların da büyük payı var bilgisayarında arama bütün suçu))

GTA 4'ü orjinalıda herkes almaz bence
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

arkadaşım o bendede vardı google de arama yap gta 4 2 tane paket var kasma sorununu ortadan kaldırıyo haberin olsun indir kur..

Benzer Başlıklar

1. oyunlar neden kasıyor ?
    raskolnikow21 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 22.02.2012, 17:26
  2. GTA San Andreas çok kasıyor neden?
    osmangzl tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 09.07.2009, 01:26
  3. Neden bu kadar kasıyor..?
    MertEkdal tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 6