PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question ?? Ne Yapmalı Ki ??

Selam Arkadaşlar
    Metin2 adlı online oyunu oynayanlar bilirler. 10 gün önce yeni patch geldi. Kafa karıştırıcıydı... Peer To Peer diye bir duyuru geldi İlkten herkes anlayamadı ve kabul etmedi ama daha sonra(4-5 gün sonra) baktım herkes kabul etmiş. Ama ben korktuğum için kabul etmedim halâ... Çünkü keylogger ve virüs bulaşma ihtimali var. Acaba kabul eden arkadaşlar varsa pc lerinizde bir sorun çıktı mı? :roll: Bir yardım edin... (Msn ve Kartlar olduğu için hemen kabul edemiyorum , olmasa düşünmezdim bile...)

Ben yaptım bir sorun çıkmadı.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

kabul ettin ve hiçbir virüs bulaşmadımı?? yada çarına bişey olmadımı?? (Bu arada saoll , her konumda yardım ediyosun)

arkadaşlar kabul ediyorum bişey olmaz dimi ya??

Alıntı Orijinalini Gönderen: hakan14 Mesajı Görüntüle
    kabul ettin ve hiçbir virüs bulaşmadımı?? yada çarına bişey olmadımı?? (Bu arada saoll , her konumda yardım ediyosun)
    Yok ya kabul et eğer birşey olursa mesuliyet benim..Teşekkür Ederim elimden geldiğince yardım etmeye çalısıyorum.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. ne yapmalı?
    biolog tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 19.02.2010, 01:03
  2. OC Yapmalı mı, Yapmamalı mı?
    ahmetozkangil tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 18.04.2008, 14:24
  3. Virüsleri ne yapmalı
    recrec tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3