PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: mass effect

evet tam yüklediğimden eminim hatta 2-3 tane crack indirdim hepsini de denedim ama açılmıyor

aynı sorun bendede var yukluyorum ama acılmıyorr acaba sıstemde mı sorun var :S:S:S

Alıntı Orijinalini Gönderen: ynsylmz Mesajı Görüntüle
    evet tam yüklediğimden eminim hatta 2-3 tane crack indirdim hepsini de denedim ama açılmıyor
    o zaman sorun crack'de değil kardeş vista mı kullanıyorsunuz peki? Eğer öyle ise yönetici olarak deneyebilirsiniz vistada açmıyor bazen.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Alıntı Orijinalini Gönderen: BySauron Mesajı Görüntüle
    o zaman sorun crack'de değil kardeş vista mı kullanıyorsunuz peki? Eğer öyle ise yönetici olarak deneyebilirsiniz vistada açmıyor bazen.
    yönetici olarak denemek ne demek?

sağ tıkla yönetici olarak çalıştırde.

Ayrıca forumda Crack kelimesini kullanmak yasak onun yerine KREK yada KÜREK diyebilirsiniz

Benzer Başlıklar

1. mass effect 2 türkçe yama?
    depeche1969 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.10.2010, 09:01
  2. mass effect
    hullx2 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.05.2010, 20:27
  3. Mass Effect 2 için Muhteşem Yama
    larenuf tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3