PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Zotac Gtx 480 Amp - Gta IV Donuyor

Mrb arkadaşlar.

Üç gün önce önce aldığım Zotac Gtx 480 Amp ekran kartımı taktım üç oyun yükledim Crysis Warhead, Sniper Ghost Warrior ve GTA IV. Sniper Ghost Warrior ve Crysis Warhead'da tüm özellikler maksimum anti alasing de dahil full performans kasmadan oynayabiliyorum. Daha sonra GTA IV ye girdim ki oyun donuyor Auto ayarlar yaptım hala donuyor maksimumda yine donuyor yani autoda donan ondada donar saadece herşey en düşük low ayarlar da donmuyor oda bazen sanliyek donmalar yapabiliyor heryeri araştırdım ama böle bişeyle karşılaşan görmedim.

Önceki ekran kartım 9800 Gt Amp ve çok rahat oynuyodum auto da hepsini maksimum yaptığımda gtx 480 de ki kadar bile donmuyodu. Format attım herşey yaptım driverın son sürümünü yükledim herşeyi yaptım 1.0.7ç0 patch + görüntü iyileştirici felan herşeyini yükledim kesinlikle aynı şekilde oyun. Ama oyunun donamyan 2-3 saniyesinde kesinlikle mükkemmel akıcı oyun tabi 2-3 saniye geçerli bu. Lütfen arkadaşlar neyden kaynaklanıyo olabilir çok üzülüyorum ya böle bi kartla GTA IV oynayamıyorum.

Sistemim
    Intel Core 2 Quad 2.83 Ghz
    Kingston 2gb 1200 Mhz
    1200 Watt Cougar PSU
    Windows 7 Ultimate x64

Teşekkürler Şimdiden Herkese

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    ispanya

rami 4Gb'a çıkart bu çağre olmazsa kartın ısılarını kontrol et hwmonitor işini görür çok sıcaksa soğut.

http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.16-setup.exe

bi yerde daha sorudm ordada Ramden dir dediler şimdi ram alıcamda inşllah ondandır boşa almış olmayalım ya ?

kartın ısılaır normal nvidia nın programından görebiliyorum ama dediğin program daha pfresyonel neyse ram alcaz yani sonuçta gibi görünüyo?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    ispanya

aynen o oyunun kutusunda min.ram miktarı ve tavsiye edilen miktar yazar.

1.5 vista iin diyo windows 7 zaten 2.5 istiyo evet 4gb şart çünkü ben 9800 gt ile xpde oynuyodum ya ondan böle olmuyodu windows 7 de oynasma yine olcakmış o kartla ayrıca gt480 daha çok özelliği açıyo ram felan doğrudur doğru şimdi gidiyim alıyım dicemde burası ilçe burda yok merkezde zaten yok sakarya gold taşınmış teknsoada yok başkada büyük bilgisayrcı yok püü otur bekle interntten hafta sonuda girdi

Benzer Başlıklar

1. zotac gtx 260 mı yoksa zotac gtx 260 amp2 mi?
    lolosa tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 18.10.2010, 17:26
  2. Zotac - gts 250
    FreeXrap tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 21.08.2010, 12:32
  3. Zotac Gtx
    tayfunk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.01.2010, 17:42
  4. Palit , Zotac , POV ?