PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Post Oyun Tercihinde Yardım

arkadaşlar Steam'den oyun alacağım.The Witcher 2 ve AC:Brotherhood arasında karar veremiyorum.Witcher 2'nin daha iyi bir senaryosu var ve grafikler daha iyi gibi görünüyor fakat multiplayer seçeneği yok.AC:Brotherhood'da multiplayer var fakat oynanış daha zor ve tabiki yapımcı Ubisoft(Bu herzaman bir eksidir gözümde).Steam üzerinden almayı düşünüyorum fiyatlar şöyle ;
    Witcher 2 : 49$
    AC:Brotherhood : 39$

10 dolarlık bir fark var.Brotherhood'un oynanma sayısı Steam'de Witcher'a göre daha az görünüyor.Her iki oyunuda oynayan varsa veya artıları ve eksileri bilen biri lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Şuan Witcher 2 daha cazip geliyor.AC senaryosunu bilmediğim için sanırsam.İlk oyunundan biraz sıkılmıştım dolayısıyla Brotherhood nasıl bir oyun hiç bir fikrim yok.Şimdiden teşekkürler.

witcher güzeldir 1 ini cok begenmıstım 2 de oyle

brotherhood diyor arkadaşlarım biraz daha açıklayabilirmisiniz senaryosunu ve oynanışı

Dostum Assassins's Creed serisi bir başyapıttır.Senaryo olarak son derece derin ve gerçek dünyadaki yaşamış insanları karakterize ederek oyuna katıyorlar.
    Türkçe yamaları mevcut değil ama intermediate bir İngilizce seviyesi ile konuyu anlayabilmek mümkün.
    Assassins's Creed 1 son derece güzeldi.Hem senaryo hem grafik olarak zamanına göre.Ardından Assassins's Creed 2 geldi ama senaryo güzel olmasına rağmen grafikler ilk oyundan bile kötüydü.Ama yinede kendini doya doya oynattı.
    Son oyun olan Assassins's Creed 2'nin devamı niteliğindeki Assassins's Creed Brotherhood ise ilk oyun gibi her konuda çok güzel bir oyundur.Ama dediğim gibi Assassins's Creed Brotherhood'u oynamadan önce AC2'yi oynaman lazım yoksa senaryoyu tam olarak anlayamazsın.
    The Witcher seriside RPG severler için biçilmiş kaftandır.Ağır İngilizce bilgisi gerektirir çünkü çok fazla diyalog ekranı vardır.Senaryo itibari ilede güzellerdir.
    Ben şahsen RPG ve TPS tutkunuyum.Yani Dragon Age serisi , Assassins's Creed serisi , Batman Arkham serisi , Dead Space serisi , Darksiders , Two Worlds 2 , Divinity 2 vs. gibi oyunlara bayılırım.

Özetlersek, iki oyunda senaryo ve grafik olarak üst düzeyde.2 oyunda iyi satış rakamlarına sahipler.İngilizce seviyene göre ve tabiki zevkine göre seçimini yapmak sana kalmış.
    AMD Phenom II 955 X4 (3.2 GHz) 8MB 938p Black Ed.
    HIS HD5770 1 GB 128Bit GDDR5 16X
    MSI 785GM-E51 AMD785G /DDR3 S+V+GL+RAID+16X 938pin
    A-DATA 2 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL9

Assasin's Creed Brotherhood'u şiddetle tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.07.2011, 19:30
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.02.2010, 00:16
  3. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.01.2010, 15:50
  4. rip oyun yardım...
    all1none tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.10.2009, 10:34
  5. Notebook tercihinde lütfen yardım