PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Cod 2 Ping Sorunu

Varsayılan Cod 2 Ping Sorunu

Merhaba arkadaşlar;
    Ben Call Of Duty 2 mp oynamaya çalışıyorum ancak pingim diğer oyunculara göre çok yüksek.
    Benim dışımdaki diğer oyuncularda pingi en fazla 60 en az 40 civarı bi sayı gördüm ama benim pingim 150-250 bazen 450 bile oluyor ama hiç bir zaman 150 den aşağıya inmiyor.
    Forumda ve diğer forumlardada çok aradım ancak herkes ayrı şeyler söylüyor indirmediğim program denemediğim yöntem kalmadı.
    Çoğu kişi TTNET den felan diyor ama benden başka Türkler'de var serverda ancak onlar öyle bir sorun yaşamıyor ki mahalle arkadaşım bile arada sırada girdiği halde onda bile yok.
    Bilgisayarımın özellikleri 4gb ram 320hdd ati hd4830 ekran kartı intel e6500 işlemci.
    Ne yaparım ne ederim de şu pingi azaltırım lütfen birisi yardım etsin artık oyundan soğudum

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Ping süreniz servis sağlayıcınızın hizmet kalitesinden tutunda bina içi kablolarınızın durumuna, modeminizin markasından bilgisayarınızın özelliklerine kadar pek çok değişkene bağlıdır. Kapı komşunuzun ping'i 5-10'ken sizinki 150-200 bile olabilir. Bu değişkenler içinden en belirleyici olan servis sağlayıcınızın size sunduğu hizmetin kalitesi olduğu için ilk olarak port değişikliği talebinde bulunabilirsiniz. TTnet'i değiştir gibilerinden tavsiyeler gelirse kulak asmayın çünkü servis sağlayıcınız hangisi olursa olsun aynı kabloları kullanmak zorundalar.

Bu hafta bunu mutlaka denicem eğer olursa Allah sizden bin defa razı olsun.

Var mı tam çözümü ola bilen acaba?
    Modum dediğinizi yaptım ama malesef yine aynı.
    İnternetin kablosunu bile yarı yarıya kısalttım ama yine bişi olmadı.
    Bunu gibi bir sürü şey denedim hiç biri olmuyo vallaha çözümünü bulandan Allah bin kere razı olsun.

Güncel arkadaşlar

Benzer Başlıklar

1. Ping sorunu
    caco35 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.08.2011, 23:10
  2. Ping sorunu
    Coursberg tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.08.2011, 10:14
  3. >> Ping Sorunu <<
    manyak6767 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda