PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İSTANBUL/Üsküdar/Güzeltepe

Talking nfs mostwanted hakında bi soru

arkadaşlar nfs most wanted oyunu oynuyorum.
    şuanda 9 kısmını bitirdim ve blacklist 8 deyim.

oyundaki kendi garajımıza gittiğimizde sell car var ekranın sağ alt köşesinde bulunan çekicinin altındaki siyah renkli X işaretleri ne demek oluyor.ben bi tuşa bastım 2 idi sanırım, onu bi çarpı daha artırdı iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım.
    bir de sell car yazısının üzerine 2 tuşuna basınca bişey oluyo sanırım benim yaptığım şeydi o çarpıyı bi artıran o ne birde onu bilmiyorum
    bu arada başka sorularım olursa kafama takılan buraya yazmaya çalışacağım.
    yardımlarınız için şi,mdiden teşekkürler.

Şimdi bende mostwanted yüklü kaze 7 mi ne oncedende 7 deydim fakat bilgisayar bozulmuştu oyunla ilgibili bilgim varsayılır her neyse .

Şimdi polisler seni kovalar ve busted kırmızı dolunca geri gel vs vs kaçmaya çalış busted olunca markermi yoksa paramı diye soruyor marker

seçersen bundan sonraki yeneceğin adamdaki markerleri alamıyorsun.parayı seçersen hem para gidiyor bi tanede x kırmızı oluyor

ileri seviyelerde polisler daha çok güçleniyor barikatlar vs polis arabası güçleniyor (farklı arabalar hızlı) lastik patlatacak ve seni 3 saniyede

busted yapacak lastik kapan barikatlar koyuyolar ama yanda arabaları çarpıp kaçabilirsin,yukardan helikopter geliyor lastiklerine ateş ediyor

busted oluyorsun,yolda giderken aniden 2 tane jip birden üzerine doğru geliyor sana çarpıyor sen hızlanana kadar busted oluyorsun

bundanda kurtulmak için fazla uzun yollarda gitme ara sokaklarda sür bildiklerim bu kadar

ÇARPILARIN HEPSİ KIRMIZI OLUNCA ARABANA GÜLE GÜLE DE
    En son demirci_zeynel tarafından düzenlenmiştir: 07.01.2012 10:08

Alıntı Orijinalini Gönderen: demirci_zeynel Mesajı Görüntüle
    Şimdi bende mostwanted yüklü kaze 7 mi ne oncedende 7 deydim fakat bilgisayar bozulmuştu oyunla ilgibili bilgim varsayılır her neyse .

Şimdi polisler seni kovalar ve busted kırmızı dolunca geri gel vs vs kaçmaya çalış busted olunca markermi yoksa paramı diye soruyor marker

seçersen bundan sonraki yeneceğin adamdaki markerleri alamıyorsun.parayı seçersen hem para gidiyor bi tanede x kırmızı oluyor

ileri seviyelerde polisler daha çok güçleniyor barikatlar vs polis arabası güçleniyor (farklı arabalar hızlı) lastik patlatacak ve seni 3 saniyede

busted yapacak lastik kapan barikatlar koyuyolar ama yanda arabaları çarpıp kaçabilirsin,yukardan helikopter geliyor lastiklerine ateş ediyor

busted oluyorsun,yolda giderken aniden 2 tane jip birden üzerine doğru geliyor sana çarpıyor sen hızlanana kadar busted oluyorsun

bundanda kurtulmak için fazla uzun yollarda gitme ara sokaklarda sür bildiklerim bu kadar

ÇARPILARIN HEPSİ KIRMIZI OLUNCA ARABANA GÜLE GÜLE DE
    Ben hiç yakalanmadım ama yakalanırsanız nası bişey gitmeden halledcem diye uğraşmayın alt f4 yapın kariyenizi kaydettiğiniz için bişey olmaz busted çıktığında ok demeden yapın

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İSTANBUL/Üsküdar/Güzeltepe

arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini biliyorum benim asıl sorduğum soruların cevabı bunlar değil ki ?? ben başkabişe sordum siz bana oyunu sıfırdan anlatıyorsunuz ha zaten yakalanınca alt+f4 yapıyorum ama bi kerede yaklalanıyım dedim bilerek ama mitsubişi ile yakalandım bilerek kendi modifiye ettiğim golf ile değil. yakalanınca onunla o siyah çarpı işaretinden 4 tane vardı biri kırmızıoldu sanırım 4 ü de kırmzıı olursa arabama ek koyuyor polisler.

Benzer Başlıklar

1. web tasarım hakında bir soru
    ehinos tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.09.2010, 00:18
  2. Nvidia GeForce G 105 M Hakında bi soru
    CrazySayisalci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.08.2009, 17:35
  3. Forum Sitesi Hakında Bir soru
    ridvan95 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5