+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: nfs mostwanted hakında bi soru
-
03.01.2012 22:45 #1
nfs mostwanted hakında bi soru
arkadaşlar nfs most wanted oyunu oynuyorum.
şuanda 9 kısmını bitirdim ve blacklist 8 deyim.
oyundaki kendi garajımıza gittiğimizde sell car var ekranın sağ alt köşesinde bulunan çekicinin altındaki siyah renkli X işaretleri ne demek oluyor.ben bi tuşa bastım 2 idi sanırım, onu bi çarpı daha artırdı iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım.
bir de sell car yazısının üzerine 2 tuşuna basınca bişey oluyo sanırım benim yaptığım şeydi o çarpıyı bi artıran o ne birde onu bilmiyorum
bu arada başka sorularım olursa kafama takılan buraya yazmaya çalışacağım.
yardımlarınız için şi,mdiden teşekkürler.En son emre4234 tarafından düzenlenmiştir: 03.01.2012 22:49
-
07.01.2012 10:00 #2
Şimdi bende mostwanted yüklü kaze 7 mi ne oncedende 7 deydim fakat bilgisayar bozulmuştu oyunla ilgibili bilgim varsayılır her neyse
.
Şimdi polisler seni kovalar ve busted kırmızı dolunca geri gel vs vs kaçmaya çalış busted olunca markermi yoksa paramı diye soruyor marker
seçersen bundan sonraki yeneceğin adamdaki markerleri alamıyorsun.parayı seçersen hem para gidiyor bi tanede x kırmızı oluyor
ileri seviyelerde polisler daha çok güçleniyor barikatlar vs polis arabası güçleniyor (farklı arabalar hızlı) lastik patlatacak ve seni 3 saniyede
busted yapacak lastik kapan barikatlar koyuyolar ama yanda arabaları çarpıp kaçabilirsin,yukardan helikopter geliyor lastiklerine ateş ediyor
busted oluyorsun,yolda giderken aniden 2 tane jip birden üzerine doğru geliyor sana çarpıyor sen hızlanana kadar busted oluyorsun
bundanda kurtulmak için fazla uzun yollarda gitme ara sokaklarda sür bildiklerim bu kadar
ÇARPILARIN HEPSİ KIRMIZI OLUNCA ARABANA GÜLE GÜLE DE
En son demirci_zeynel tarafından düzenlenmiştir: 07.01.2012 10:08
-
07.01.2012 10:48 #3
- Katılım Tarihi
- 2011
-
07.01.2012 15:10 #4
arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini biliyorum benim asıl sorduğum soruların cevabı bunlar değil ki ?? ben başkabişe sordum siz bana oyunu sıfırdan anlatıyorsunuz
ha zaten yakalanınca alt+f4 yapıyorum ama bi kerede yaklalanıyım dedim bilerek ama mitsubişi ile yakalandım bilerek kendi modifiye ettiğim golf ile değil. yakalanınca onunla o siyah çarpı işaretinden 4 tane vardı biri kırmızıoldu sanırım 4 ü de kırmzıı olursa arabama ek koyuyor polisler.
Benzer Başlıklar
-
web tasarım hakında bir soru
ehinos tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 03.09.2010, 00:18 -
Nvidia GeForce G 105 M Hakında bi soru
CrazySayisalci tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.08.2009, 17:35 -
Forum Sitesi Hakında Bir soru
ridvan95 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 13.07.2009, 09:02 -
çift işletim sistemi hakında soru
gulcehre tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 04.12.2006, 11:58 -
MSN hakında bir soru
intricate tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.10.2005, 04:36

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım