PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Isvicre - Basel Stadt

online yada offline olmasiyla tek alakasi sistem ramlerinde sorun olduguna isarettir ki ben saniyorumki tarif ettiginiz ekranda cikan cizgilerin vs sebebi %90 ekran kartinizin ramlerinin gidici oldugudur.benzer sorunlarla genellekle bende dahil olmak uzere ekran kartina oc yaparken ramlere fazla yuklenen kisiler karsilasiyor.veyahud senin gibi karti miyadini doldurmus kisiler.
    Bayerische Motoren Werke ...

[Kalifiye Balta Sapi]

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: naragoza99 Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar herkezin dediği sebeplere bi gözattım ve ortaya bunlar çıktı:
    1-Ekran kartını ben yerleştirmedim ki hepsini full aldım-toplama diil yani ve kasanın da oynama gibi bi lüksü yok zaten durduğu yer küçük dolap açık diil yani.
    2-Driver'ın yanlış olması belki çünkü driverın son sürüm olduğunu anlayamadım ama atinin sitesinden kendi ekran kartının özelikleri yazarak bitane indirdim ama emin değilim.(Eğer siz biliyosanız bana benim ekran kartının özeliklerine dayanarak tek bi indirme linki verebilirmisniz lütfen)
    3-Isınma da olamaz çünkü ben şöle bi test yaptım,birgün 10 saat oynadıktan sonra açtım (ha bide şöle bişe var ben bunu sadece offline oyun oynarken yaşıyorum onlinelere bi sorun yok.) Aynı sorunu yaşadım.Ertesi gün sabah kimse bilgisayarı açmadan girdim ekran kartı da haliyle daha soğuk açtım oyunu biraz oynadım tam olley olmicak dedim yine oldu.Yani ısınma diil.

Soru:Benim anlamadığım konu neden sadece offline oyunlarda sorun çıkıyo çünkü onlinelerde hiçbir sorun çıkmıyo.
    online oyun dediğiniz oyunlar genellikle sisteme fazla yüklenmediği için sorun çıkarmıyordur,Offline oyunlar sisteme fazla yüklendikleri için ram ve ekran kartında problemler yapabiliyor normal bilgisayarlarda da çok normaldir.Driver problemine gelirsek driveri bulmam için ekran kartının etiket bilgisini ve markasını söyledikden sonra GPU-Z ile ninde bir resmini koyarsanız,Bilgiler yeterli gelirse doğru driveri verebilirim.

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    online oyun dediğiniz oyunlar genellikle sisteme fazla yüklenmediği için sorun çıkarmıyordur,Offline oyunlar sisteme fazla yüklendikleri için ram ve ekran kartında problemler yapabiliyor normal bilgisayarlarda da çok normaldir.Driver problemine gelirsek driveri bulmam için ekran kartının etiket bilgisini ve markasını söyledikden sonra GPU-Z ile ninde bir resmini koyarsanız,Bilgiler yeterli gelirse doğru driveri verebilirim.
    Abi ben orda ekran kartının markasını ve özelliklerini yazdım altta bakarsan oraya görürüsn.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: naragoza99 Mesajı Görüntüle
    Abi ben orda ekran kartının markasını ve özelliklerini yazdım altta bakarsan oraya görürüsn.
    Ben de diyorumki sana o dediğin model ve marka değil sen ana yonganın markasını ve serisini söylüyorsun ve diğer verdiğin şeylerde dediklerimi vermeden bir işe yaramaz.

Benzer Başlıklar

1. windows 7 ekran kartı bazen tanıyor bazen tanımıyor
    alper77x tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.03.2011, 21:02
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.02.2010, 00:16
  3. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.05.2009, 14:40
  4. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.07.2006, 22:44
  5. Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM