PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Oyun oynarken bazen siyah bazen çizgili kırmızı ve çizgili yeşil ekran sorunu !!!!!!!

Oyun oynarken bazen siyah bazen çizgili kırmızı ve çizgili yeşil ekran geliyor ve ben buna gıcık oluyorum.Çünkü diceksiniz oyunu kapa yeniden aç ama işte sorun zaten orda bilgisayar tamamen kitleniyor Ctrl+alt+delete de yapıyorum yine yok hiçbirşekilde masaüstüne dönemiyorum.Ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bu sorun birkaç aydır devam ediyor.Acaba ekran kartıyla pc nin uyumsuzluğu dicem ama son birkaç aya kadar hiçbir sorun çıkarmıyodu.Lütfen yardım edinnn.
    Not:Ekran kartımın son update'ini yaptım.
    Not 2irectx son sürümünü indiridim.

Ekran kartı özelliklerim:
    Ad:ATI Radeon HD 4600 Series
    Yonga türü:ATI display adapter=0x9498
    DAC türü:Internal DAC(400MHz)
    Yaklaşık Top. Bellek:2740 MB
    Geçerli görüntü modu:1600x 900 (32 bit) (60Hz)

ekran kartının soketine iyi yerleştiğinden enim ol birde kart bozuluyor gibi duruyor
    BANA ULAŞIN
    avatarı dahada küçültün mercekle bakalım, yazılarıda küçültün nede olsa reklam izlemeye geldik buraya

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Ahh bu son sürüm indirdim demiyolar mı
    1. olabilirlik ceburun dediği,
    2.Driverin Yanlış olması (%90),
    3.Isınma sorunu,
    4.Ram oynamış olması,
    5.OC yapılıp aşırı ısınma ve donması..

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

kart gidici gpu ve ramlerin soğuklehim derdi var ve ati fırınlanmaya dayanamaz servise ver baksınlar.

Arkadaşlar herkezin dediği sebeplere bi gözattım ve ortaya bunlar çıktı:
    1-Ekran kartını ben yerleştirmedim ki hepsini full aldım-toplama diil yani ve kasanın da oynama gibi bi lüksü yok zaten durduğu yer küçük dolap açık diil yani.
    2-Driver'ın yanlış olması belki çünkü driverın son sürüm olduğunu anlayamadım ama atinin sitesinden kendi ekran kartının özelikleri yazarak bitane indirdim ama emin değilim.(Eğer siz biliyosanız bana benim ekran kartının özeliklerine dayanarak tek bi indirme linki verebilirmisniz lütfen)
    3-Isınma da olamaz çünkü ben şöle bi test yaptım,birgün 10 saat oynadıktan sonra açtım (ha bide şöle bişe var ben bunu sadece offline oyun oynarken yaşıyorum onlinelere bi sorun yok.) Aynı sorunu yaşadım.Ertesi gün sabah kimse bilgisayarı açmadan girdim ekran kartı da haliyle daha soğuk açtım oyunu biraz oynadım tam olley olmicak dedim yine oldu.Yani ısınma diil.

Soru:Benim anlamadığım konu neden sadece offline oyunlarda sorun çıkıyo çünkü onlinelerde hiçbir sorun çıkmıyo.

Benzer Başlıklar

1. windows 7 ekran kartı bazen tanıyor bazen tanımıyor
    alper77x tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.03.2011, 21:02
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.02.2010, 00:16
  3. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.05.2009, 14:40
  4. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.07.2006, 22:44
  5. Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM