+ Başlığa Yanıt Yaz
63 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
01.02.2012 16:06 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
bu laptop vice city'i kasmadan açar mı?
selam arkadaşlar bu laptop'u kullanıyorum
http://www.bimeks.com.tr/urun/121081...-bmd2670b.aspx
eski bilgisayarım gta vice city'i oynarken kasıyordu ve ekran problemleri çıkıyordu. bunda da oynasam sorun olur mu? vice city türk versiyonu bu arada.
-
01.02.2012 16:13 #2
- Katılım Tarihi
- 2012
bu arada laptopta internet bağlantısı yok bu konudaki gibi girip öğrenemem
http://www.pcnet.com.tr/forum/oyunla...test-edin.html
-
01.02.2012 16:30 #3
- Katılım Tarihi
- 2012
gta vice city ne ki tüm gta ları açar
-
01.02.2012 16:36 #4
sakın casper alma beş para etmez hurda o buna bak çok daha iyi.

Genel Değerlendirme
Ortalama Puan
4,5
Bu ürüne toplam 11 yorum yapıldı
Yorum yapan 11 kişiden 10 kişi sevdiklerine bu ürünü önerdi.
Ürün Yorumları
Eklenme Tarihi 22.01.2012
ALPER MEHMET İŞERI ADANA
ısınma sorunu
ürünü alalı 5-6 ay oluyor, 1 kere touchpad bozuldu o yüzden servise gönderdim format atıldı sorun kalmadı,bu ürünün en büyük derdi ısınma sorunu en iyi soğutuculardan birini aldım vatancomputerdan ama fazla kâr etmedi yine yüksek grafikli oyunlarda fan sesini bariz bi şekilde duyuyorum.performans açısından çok iyi yanlız ses çıkışını daha iyi yapabilirlermiş.
Artıları: performans
Eksileri : çabuk ısınıyor,fan sesi
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
Eklenme Tarihi 16.01.2012
ALI GÖKÇE İZMİR
Hiç düşünmeden alın
ürünü alalı 1ay oldu.oyun ve program için kullanacaksanız çok ideal bir ürün.ısınma sorunu hiç yaşamadım.eğer yüksek ses olmalı diyorsanız ürünle birlikte 2+1 hoparlör alabilirsiniz.
Artıları: ses dışında herşey
Eksileri : yok
(1kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 10.01.2012
SUAT YILMAZ OĞUR KAYSERİ
tek problemi hoparlör
uzun zamandır piyasada bu fiyatlara alınabilecek laptopları inceliyorum. yazılım, donanım, fiyat/performans, ısınma probleminin olmaması açısından en iyi ürün bu. ama ses seviyesi o kadar düşük ki, bariz bir problem teşkil ediyor. bu kadar güzel tasarlanan bir makinede böyle bir problem olması çok üzücü. sırf bu yüzden almıyorum ben. sese önem veriyorsanız siz de almayın. önemli değil diyorsanız iyi bir seçim olacaktır.
Artıları: f/p
Eksileri : ses seviyesi düşük
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır
Eklenme Tarihi 09.01.2012
VOLKAN GÜREŞ İSTANBUL
Taş gibi
vallahi neyini beğenmediniz anlamadım .sınavı kazanayım hemen alacağım.
Eklenme Tarihi 06.01.2012
ABDURRAHMAN AVNI AYDIK ADIYAMAN
Parasına değer
Merhaba vatan pc dostları,3 ay gibi bir zaman oldu alalı çok mühim bir sorun olmadı denebilir,bi kaç kez explorer penceresini kapattıkdan sonra dondu,bununda kaynağını araştırmaya zamanım olmadı.Ses seviyesine gelince ekolayzer ayarlarını biraz yükselterek ses seviyesini arttırabilirsiniz.
Artıları: Sizi yarı yolda bırakmaz
Eksileri : Narin kasa ve ses düşüklüğü
Eklenme Tarihi 04.01.2012
YÜCEL GEZGIN BALIKESİR
ÜRÜN DETAYLI İNCELEME İSTEYENLER
arkadaşlar ürünü 25 aralık 2011 pazar günü topkapı şubeden indirimli olarak satın aldım 1380 tl ye ürünü kullanmaya başladım ve boşluk bırakma tuşu yani space takılma yapıyordu 28 inde götürdüm biraz zorlasalarda iade ettim çünkü çok aşikardı neredeyse hiç basmıyordu tuş yenisi aldım başka modelde verebileceklerini söylediler fakat aynı modelden aldım makinaya gelecek olursa ısınma sorunu kesinlikle yok takılma ve donma yok test ettim ekran görüntüsü harika ekranı çok kaliteli kardeşimde eksikleri ise hoperlör seviyesi inanılmaz düşük msn de konuşurken karşı tarafın sesini duymak için ek hoperlör kullanıyorum diğer eksiğide bazen basıldı hisse veren tuş basmamış olabiliyor ve kasa biraz daha kaliteli olabilirdi özetle sırf ses sorunu için 250 lira fazla verip başka laptop almaya gerek yok 25 liralık hoperlörler ile iş çözülebiliyor iyiki almışım pişman olmadım ama hoperlör önemli diyorsanız kesinlikle hoperlörü yok gibi düşünün daha öncede hp laptop kullanmış biri olarak hp'den ses kalitesi neredeyse %70 daha düşük
Artıları: hız işlemci ram pil
Eksileri : hoperlör çok düşük , tuşlar takılma yapabiliyor
Eklenme Tarihi 28.12.2011
VEFIK KOÇDEMIR ELAZIĞ
sorunsuz makine
ürün performans bakımından çok çok iyi yüksek grafik ve performans özellikleri isteyen tüm oyunları en yüksek çözünürlükte çok rahatlıkla oynayabilirsiniz, ısınmanın sergilediği performansa göre çok az olduğu bile söylenebilir, eksik yanları ince kasa uğruna mukavemetsiz bi yapı oluşturulmuş ve hoparlör ses seviyesi çok düşük!!! yinede bu fiyata alınabilecek en uygun ürün derim ve kesinlikle tavsiye ederim...
Artıları: düşük fiyat yüksek performans
Eksileri : ses seviyesi yetersiz
(2kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
HILMI BEZIRCI ANKARA
tavsiye ederim
eğer teknolojiyi takip ediyorsanız hangisi pahalı ise o daha iyidir zihniyetini çöpe atmışsınız demektir ürünü alalı 2 ay civarı oldu ve 1350 tl ye kampanyalı olarak vatandan aldım ürünü kendi açımdan incelemem gerekirse artıları: 1-malzeme kalitesi güzel tuşlara basarken çökme olmuyor 2-soğutma sistemi güzel son sistem oyunları full çözünürlükte oynarken hiç ısınma yapmıyor 3-ekran kartını söylemicem yeni nesil bir ekran kartı dx11 destekliyor 128 bit olsada yeni nesil tüm oyunları son ayarda oynayabiliyorsunuz notebookta alınabilecek en iyi ekran kartıdır daha iyisi gtx serisidir ve bunların takılı oldugu pc ler 3500-4000 tl civarındadır aradaki fark düşünülürse o paraya 2 tane pc alınabillir ki aradaki farka o ekran kartından masa üstü için 3 tanede alırsınız 4-ram 6g olması çok iyi mhz ve tepkime süresi olarak orta sınıf olsada alıcagınız tüm notebooklarda malesef en yükseği bu şekilde 5-işlemcisi çok iyi malesef i5 olsada notebook olduğu için kullanılan işlemci çift çekirdek masa üstü pc için kullanılan i5 2600k işlemciler ise 4 çekkirdekli şimdi çekirdek sayısı çokmu önemli hayır çünki amd fx serisi 8 çekirdekli işlemci çıkardı ama intelin i7 4 çekirdekli işlemcisine yetişemedi eksileri: eksileri fiyatına göre yok çünki eksilerini ek özelllik olarak sayabilirim blue ray yok eğer olsaydı fiyatı ortalama 500 tl civarı artardı kullanmayacağınız özellik içinn gereksiz çözünürlüğü 1920 x 1080 olabilirdi ama başkabir markanın 4000 tl lik pc de bile bu pc ile aynı çözünürlük oldugunu düşünürsek çözünürlüğü iyi diyebiliriz bu 2 özelliği üstüne koyarsanız direk fiyatı 2400 tl yi rahat geçer ki bence aradaki farkı bu 2 özelliğe vermek değmez... söylemeden geçemicem tek eksiği hoparlör sesi biraz az... genel bir kıyaslama yaparsak bence gidip 2000-3000-4000 tl bir notebook'a vermeyin çünki o paraya alıcagınız pc ile 1400 tl ye aldıgınız pc arasında özellik ve kalite farkı yok çok yüksek fiyata satılan notebooklara iyidir diye aldanmayın birçoğu eski model işlemciyi değiştirip eski ekran kartıyla falan eski parçalarla insanlara kakalıyorlar insanlarda o marka isim yapmış diye güvenip alıyor kısaca alıcağınız pc nin özelliklerini iyi belirleyin ve iyi araştırma yapın alıcagınız özellikleri markalar arasında kıyaslama yapptıktan sonra malzeme ve işçilik kalitesinne bakın eger aynıı kalitede 2 pc var ise ucuz olanını alın...
Artıları: ekran kartı,işlemci,sogutma sistemi,ram
Eksileri : hoparlör sesi biraz az
(2kişiden 2 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 24.10.2011
SERKAN KARACOMERT ANKARA
Güzel Çıktı Hayırlısı
Merhabalar Ürünün Aynısını Ablama Aldım.Fazla Bir Araştırma Zamanımız Olmadı. Asus ve Capser Nirvana Serisi ile HP pavlion Serisini Bize Önerdiler.Fakat Özelliklerine Bakınca Özellikle de 2GB Ekran Kartını Görünce (İ5 işlemcili Notebookların Hiç Birisinde Yok PACKARD BELL hariç tabi)kararımı verdim. HP, SONY ve ASUS varken PACKARD BELL alınır mı Dediler Ama Ben Aldım. Yanında da HP Officejet 4500 Yazıcı ve Logitec marka Kablosuz Mouse Aldım. Harikla Bir Takım Oldu. Bence 1200 - 1300 TL ye Normal Bir Notebook Yerine 300-400 TL Fark Daha Verip Böyle Bir Notebook Tercih Edin. Yok ben Oyun Oynamıyacam bana bu kadar RAm ve Ekran Kartına Gerek Yok Diye Düşünüp 1200 TL Serisinden Alırsanız Siz Bilirsiniz Ama Çizim Yaparken veya İnternette Dolaşırken Kenarda Proğramlarınızda Çalışsın.Sonra 300 TL için Pişman Olmayın Derim Ben
Artıları: Özelliklerine Göre Fiyatının Ucuz Olması
Eksileri : Ekranın 15.6 Olması ve Ses Seviyesi Biraz Daha Yüksek Olabilirdi.
(4kişiden 3 kişi yoruma katıldı )
http://www.vatanbilgisayar.com/Noteb...spx?I_ID=57031
-
01.02.2012 16:54 #5
arkadaş bilgisayarı almış zaten kullanıyorum diyor açar gta neki zaten i7 işlemci var pc de
Foxconn 865m01 anakart - İntel pentium 4 işlemci - 1.25 gb ram - 128 mb Geforce fx 5200 ekran kartı - 80 gb Seagete hdd - 17 inç Flat monitör (Tüplü
) (Casper Alfa Force) -Toshıba A300 - 247
Benzer Başlıklar
-
GTA Vice City:Turk City
Salu3 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.08.2010, 12:06 -
vice city no-cd
samet42 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 26.08.2010, 12:04 -
Gta vice city no cd
WinstonSoft tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 28.07.2008, 12:09 -
gta vice city
furkan63 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 18.06.2008, 22:41 -
gta vice city