PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2012
    Yer
    Misin Yemez Misin?

Exclamation Oyunlarda açılması için eksik olan dosyalar.!!!!! acıl yardım !!!

arkadaşlar son zmanalar bu bilgisayarınızda bilmem ne bilmem ne dosyası eksık oldugundan acılmıyor hatasından o kadar çok bıktımkı artık bunun ıcın bır cozum arıyorum.. bılıyorum dll.filex para ver dıyorsunuz ama arkadaslar dll.filexde duzeltemıyor bıde ne ıse yarayacagı belkıde olup olmucagı bellı deıl ondan ona para verılmez sızın onerılerınız nelerdir lütfen acıl yanıt.!!!
    ÇOK BAKMA KAFA YAPAR..!!!

yapacagın tek sey hangı oyunda hangı dosya ıstıyorsa onları ındıreceksın yada adam gıbı format atacaksınız. Cünkü sizin windows dakı bu dosyalarınız yok yada sılınmıs belkıde guncelleme yapmadıgınzdan dolayıda olabılır.

İsminde dx gibi şeyler varsa dll nin oyunda Directx'i kurmamışsın demektir. Ama eğer ö tür değilse dll files benzeri siteler var dll nin ismini google a yaz çıkarsa oradan indirirsin eğer öyle olmazsa arkadaşın dediği gibi bir format at pc ye düzelir.

Katılım Tarihi
    2012
    Yer
    Misin Yemez Misin?

kardeş sorunu biraz biraz buluyorum windowsun bir kaç güncellemesini yapmamıştım ondan olabılırmıs baızlarınıda ındırdım ınternet.. format atsam bıle sorun cozulmuyor arastırdım ayrıca wındowsum orjınal..!!
    ÇOK BAKMA KAFA YAPAR..!!!

güncellemeler boşuna degılkı ? siz güncellemeleri tamamlayın ve oyunlarda hangı dll ıstıyorsa ındırınız zaten dll ındırmek ne kadar zor olabılırkı ?

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 17
    Son Mesaj: 04.09.2011, 12:59
  2. Dosyalar eksik iniyor
    tomrader tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 27.05.2010, 13:04
  3. windows kayıt defterinde eksik dosyalar
    ugur321 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 17.08.2009, 15:20
  4. yardım bazı dosyalar eksik gailba