PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Angry pes 2012 began a legen de ciddi bi sorunum var!!!!

ARKADAŞLAR BEN DAHA OYUNA YENİ BAŞLADIM.KARAKTER OLUŞTURDUM VE GÜCÜÜMÜ HİLE İLE ARTTIRDIM .2 SENE İÇİNDE BARÇAYA TRANSFER OLDUM.fakat hangi takıma gidersem gideyim sadece sezonun ilk 2 maçında ilk 11 e alınıyorum..milli takımda hep yedeklerdeyim. halbuki her maçta gol atıyorum ve 8.0 gibi yüksek oranlar alıyorum.bu sorun beni oyundan soğuttu LÜTFEN YARDIM EDİN!!!! yedek kalmaktan nefret eder oldum :/

Hile ile yapınca yapay zekanın kafası karışıyor sanırsam bende oyuncuyu Editlemiştim ve fullemiştim gücünü ve böyle sorunlar ortaya çıkıyor.
    Ancak normal yoldan ilerlesen(Hilesiz olarak) hiçbir sorun yok benim oyuncunun overall:80 oldu.

dostum sen hileyle oynarsan öyle olur tabi. hilesiz bi pes daha keyif verir. ama biraz sabır

Alıntı Orijinalini Gönderen: celal_dag Mesajı Görüntüle
    Hile ile yapınca yapay zekanın kafası karışıyor sanırsam bende oyuncuyu Editlemiştim ve fullemiştim gücünü ve böyle sorunlar ortaya çıkıyor.
    Ancak normal yoldan ilerlesen(Hilesiz olarak) hiçbir sorun yok benim oyuncunun overall:80 oldu.
    gardaş öyle diyon tmm da peki nasıl düzelticem bu sorunu?oyuncunun gücünü hileyle biraz düşürsem sorun çözülür mü yoksa diğer türlü oyuncunun gücünün yükselmesi çok zaman alıyor lütfen bi çözüm önerisi söyleyin.. :

Alıntı Orijinalini Gönderen: Under_Attack Mesajı Görüntüle
    dostum sen hileyle oynarsan öyle olur tabi. hilesiz bi pes daha keyif verir. ama biraz sabır
    gardaş peki çözüm önerin varmı ne yapmalıyım_?sakın bana normal yolla oynayacaksın deme çünkü oyuncunun gücünün artması çok süre alıyor :/// ((

Benzer Başlıklar

1. pc de çok ciddi bir sorunum var yardım edin...!!!
    testere tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.07.2011, 11:00
  2. arkadaşlar yardım 2 tane ciddi sorunum var
    player043 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 13.05.2009, 15:54
  3. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.03.2009, 20:04
  4. msn hakkında ciddi bir sorunum var
    restart_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3