PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: oyun yüklenmesi

Varsayılan oyun yüklenmesi

merhaba ilgilinin kim olduğunu doğru yere mesaj atıp atmadığımı bilmiyorum ama en azından yönlendirebilirsiniz
    yeni pc kullanıcısı olduğumdan bazı şeyleri öğrenmek için soracağım sorular olacak
    bundan dolayı yardımşlarınızı bekliyorum
    SORU: bilgisayarımda yüklemiş olduğum oyunları cd olmadan nasıl çalıştıracağımdır.

virtual drive isimli porgram ile bunu yapabilirsiniz.Program bir tane sanal cdrom olusturur ve program sayesinde cdnin image'ini alıp bu sanal cdrom'ma takabilirsiniz.
    Bir diğer yol ise illegal yoldur ancak bu yol forum kuralları gereği yasak olduğundan yazılması uygun değildir..

Kolay gelsin...

Bunun için bir Virtual Drive kullanmalısın. Freeware olarak önerim "Daemon Tools" olur. Elindeki oyun CD'lerinin Nero veya CloneCD kullanarak image dosyasını çıkarıp harddisk'ine kaydet. Daemon Tools'u kur, System Tray'e (saatin yanı)yerleşen simgesine sağ tıkla ve "Mount Image"seçeneğini seç ve gelen pencereden hazırladığın image dosyasını seç. Hepsi bu. Daemon Tools'u buradan çekebilirsin.
    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/port...tegory&catid=5
    -------------------------------
    Ücretli programlar Image dosyası hazırlama olayını da kendileri yapabiliyorlar. Onlarla daha pratik çalışabilirsin ama ben sen Daemon tools'u kullan.

Dostum.önce bedava program indirebileceğin sitelerden birine girip "virtual cd" programını bilgisayarına indir.daha sonra bu programı kurunca senin masaüstünde saatin yanına ikonunu atacak onu tıkla ve yeni kuracağı cd sürücüsüne istediğin harfi ver.daha sonra istediğin oyunun cd sini tak ve o ikona tıkla karşına gelen pencereden "create a virtual cd" yi tıkla.gelen pencerelerde sürekli next dediğinde cd yi kopyalamaya başlıcaktır.ardından bilgisayarımı açtığında karşına daha önce ismini verdiğin cd sürücüsü gelecek ona sağ tıklayıp vs insert virtual cd sekmesin den oyunun adına tıkla ve hazır.ii eğlenceler.ve cevap yazan diğer arkadaşlara da ufak bi eleştirim var:yeni pc kullanıcısıyım diyen birine image dosyası çıkarıp klon cd oluştur daemon toolsu burdan çek demek biraz ağır bi dil olmuyomu ve anlamsız kaçmıyomu.ukalalığım için özür dilerim.

Bunu ben de düşündüm ama ne yazabilirdim ki. Tek anlatmadığım Image dosyasının nasıl hazırlanacağı idi. Ama biraz haklısın galiba, programların kullanım prosedürlerini de yazmalıydım, özür dilerim.

Benzer Başlıklar

1. OYUN PARK - Türkiye'nin En Kaliteli Oyun Sitesi
    chemeng tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.04.2010, 01:17
  2. cd siz oyun oyun oynama
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.10.2006, 00:23
  3. nLiteOS sürücü yüklenmesi
    versus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2